2777
2789

حتی با دوز کم 25

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من ریزش موی شدید  گرفتم بخاطر تخمدانهام اینو بهم داد خیلی بهتر شدم اتفاقا هورمون مردانه ر ...

ببخشید شما چه دوزیشو میخوری که بهتر شدی؟ آخه من دوز ۲۵ میخورم ولی هیچ اثری نه رو تخمدانام نه رو ریزش موهام گزاشته 

ببخشید شما چه دوزیشو میخوری که بهتر شدی؟ آخه من دوز ۲۵ میخورم ولی هیچ اثری نه رو تخمدانام نه رو ریزش ...

فکر کنم مال منم ۲۵ بود

همیشه متفورمین هم میدن کنارش

دکتر من  قرص برای پریود شدنمم داد

باید صبور باشی

من استفاده میکنم ن خداروشکر 😐 

عزیزم تو رو خدا اگه ریزش موتو درمان کردی ب منم بگو چه کارایی انجام دادی کلی اسپیرونولاکتون و داروهای دیگ خوردم اما اثرشون موقته

چند ساله درگیرشم موهام نابود شد😭😭😭