2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه برای دل درد درکنارش قطره اینفاکولم بدخ.. فقط به سحتی پیدا میشه و من با برای سختیش با نسخهه د ...

وزنم میده؟؟من قطره کولیک ایز میدم اینفاکول بهتره؟

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
وزنم میده؟؟من قطره کولیک ایز میدم اینفاکول بهتره؟

بچه من که عالیه باهاش دوکیلو بالای وزن نرماله..

این قطره مستقیم از خارج میاد

اصلا داروخونه ندارن فیمتشم بالاست

فقط سیسمونی فروشا دارن

ی چیز خیلیی عالی هست اب روی اتیش

کل ارویپا امریکا این فقط تجویز میشخ

💕

بچه من که عالیه باهاش دوکیلو بالای وزن نرماله.. این قطره مستقیم از خارج میاد اصلا داروخونه ندارن ف ...

دختر من نیم کیلو با شیر خودم اضافه کرده کم وزن هم بوده و همشم دل درد داره با اینکه رعایت میکنم و بیشتر غذاها رو حذف کردم ... باید کمکی بخوره انشالله ک پیدا کنم

دختر من نیم کیلو با شیر خودم اضافه کرده کم وزن هم بوده و همشم دل درد داره با اینکه رعایت میکنم و بیش ...

همه سیسمونی فروشای خا جی فروش دارند

سرچ کن توی اینستا میاد..

راستش بچه دل دردی فقژ شیرخشک باید بخوره

یا تست الرژی بدی

💕

همه سیسمونی فروشای خا جی فروش دارند سرچ کن توی اینستا میاد.. راستش بچه دل دردی فقژ شیرخشک باید بخو ...

دکتر بردمش ک فقط سونو نوشت شیر خودم انگار فقط گازه 😑