2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه میاین ببینین حق با منه یا شوهرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حق داری 

ولی خب خواهر همسرتم باید درک داشته باشه 

با دعوا به همسرت نگو منطقی ابراز ناراحتی کن بگو خیلی خوبه با خواهرزادت بری جایی ولی ن وقتی پدرش میتونه و نمیره و باید وقت بیشتری برای خودمون بزاری 

حق داری

مگه شوهرت سرکارنمیره؟

اول با نرمی باشوهرت صحبت کن وبهش بگو که اینکارو نکنه.بعد که راضی شد وحرفتو گوش کرد هرموقع زنگ زدن بهونه بیاره تا نره چندبار که نره دیگه بهش زنگ نمیزنن

چرا؟؟خوب من هزارتا کار دارم باهاش 

خب حالا دو بار بچه خواهرشو رسونده به هر دلیلی ، مشکلی نداره ، ولی اگه اون موقع شما کار واجبی باهاش داشتی بحثش جداس

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بله عزیزم حق داری فقط ب خواهرش توهین نکن بگو خواهرت داره خیلی ب شوهرش رو میده ایکجوری تنبل بار میاردش بگو لابد شوهرش بهش میگه ب داداشت بگو بیاد ببردش توهم بهونه بیار تا شوهرش تنبل نشه کلفت شوهرش که نیستی بگو لابد تو دلش میگه داداشش کلفت من و بچم هس اینجوری بگو تا دیگه نره بگو اگه شوهرش نبود من حرفی نداشتم ولی چون شوهرش هس دلم نمیخاد تو کوچیک بشی پیش شوهر اون

حق داری مگع شوهر شما کلفت اونا هست دستور میدن بعد این شوهر شما کاری چیزی نداره بره سرکار چیزی دو روز ...

همیشه همینه بخدا آماده خدمت حالا به مامانش خدمت میکنه من هیچی نمیگم میگم مادره وظیفه ولی خواهرش شوهر گردن کلفت داره بخدا

من سخت نمی گیرم....سخت است جهان بی تو!!
همسرت خودش هیچ نظری نداره؟ یعنی اصلا متوجه میشه که چی به چیه؟ شما مستقیما چیزی به  همسرت گفتی ی ...

یه دفه قبلنا شش ماه پیش ام یه همچین مساله ای پیش اومد بهش گفتم گفت اشتباه کردم حق با توعه ولی دوباره تکرار کرد

من سخت نمی گیرم....سخت است جهان بی تو!!