دو روز پیش خونه مادرشوهرم دعوت بودیم خواهرشوهرمم بدن یه پسر ۱۲ ساله داره ما ماشین نداریم داشتیم میرفتیم اونجا خواهر شوهرم زنگ زد به شوهرم گفت یادم رفته تبلت بچه رد بیارم حوصله اش سر رفته اومدی بیا باهم برید بیارین من فک کردم شوهر خودش نیست رفتیم اونجا دیدم قشنگ لم داده شوهر من با پسر خواهرش با ماشین پدرشوهرم رفتن آوردن من هیچی نگفتم حتی به روی خودمم نیاوردن الان امروزم زنگ زده ما فردا عازم سفریم کلی کار داریم به شوهرم میگه بیا پسرمو ببر استخر با ماشین پدر شوهرم تازه شوهر خودشم هست بعدش شوهرم اول گفت خوب اسنپ بگیر میگه نه به دلم نمیاد الانم شوهرم پاشد رفت منم از دستش ناراحت شدم باهاش حرف نزدم به نظرتون من حق دارم ناراحت بشم؟؟؟
حق داری مگع شوهر شما کلفت اونا هست دستور میدن بعد این شوهر شما کاری چیزی نداره بره سرکار چیزی دو روز دیگه برای هر کاری شوهر شما باید آماده به خدمت اونا باشع
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب حالا دو بار بچه خواهرشو رسونده به هر دلیلی ، مشکلی نداره ، ولی اگه اون موقع شما کار واجبی باهاش داشتی بحثش جداس
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
بله عزیزم حق داری فقط ب خواهرش توهین نکن بگو خواهرت داره خیلی ب شوهرش رو میده ایکجوری تنبل بار میاردش بگو لابد شوهرش بهش میگه ب داداشت بگو بیاد ببردش توهم بهونه بیار تا شوهرش تنبل نشه کلفت شوهرش که نیستی بگو لابد تو دلش میگه داداشش کلفت من و بچم هس اینجوری بگو تا دیگه نره بگو اگه شوهرش نبود من حرفی نداشتم ولی چون شوهرش هس دلم نمیخاد تو کوچیک بشی پیش شوهر اون