2777
2789

دو روز پیش خونه مادرشوهرم دعوت بودیم خواهرشوهرمم بدن یه پسر ۱۲ ساله داره ما ماشین نداریم داشتیم میرفتیم اونجا خواهر شوهرم زنگ زد به شوهرم گفت یادم رفته تبلت بچه رد بیارم حوصله اش سر رفته اومدی بیا باهم برید بیارین من فک کردم شوهر خودش نیست رفتیم اونجا دیدم قشنگ لم داده شوهر من با پسر خواهرش با ماشین پدرشوهرم رفتن آوردن من هیچی نگفتم حتی به روی خودمم نیاوردن الان امروزم زنگ زده ما فردا عازم سفریم کلی کار داریم به شوهرم میگه بیا پسرمو ببر استخر با ماشین پدر شوهرم تازه شوهر خودشم هست بعدش شوهرم اول گفت خوب اسنپ بگیر میگه نه به دلم نمیاد الانم شوهرم پاشد رفت منم از دستش ناراحت شدم باهاش حرف نزدم به نظرتون من حق دارم ناراحت بشم؟؟؟

من سخت نمی گیرم....سخت است جهان بی تو!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودش مربوطه تو فعلا دلیلی برا ناراحتی نداری

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌