2777
2789

سلام 

ممکنه بفرمایید همسرتون بمرور بعد ازدواج بهتر شدن ؟اگر بله چکار کردید ؟من خیلی تنهام خواهش میکنم خواهرانه تجربیاتتونو بفرمایید ... 

میشه هر کسی دید جواب بده 

من دلم نمیخواد جدا بشم چون نمیتونم اصلا ...

مثلا کسی ک در 7ماه بعد ازدواج دوبار فیزیکی برخورد کنه چندساعت بهدشم پشیمون بشه و عذرخواهی امیدی بهش هست ؟!؟

ولی فحاشیو بی احترامیشو همیشه داره ب خودمو خانوادم ...

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور ادما هیییچ وقت درست نمیشن

عمرت و جوونیت فقط ب باد میره

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

من‌ مجردم عزیزم اما یه دوستی دارم متاهله اوایل ازدواج خیلی با شوهرش درگیر بودن حتی فیزیکی الان‌ میگه خوب شده آخه دوستم درخواست طلاق داد ترسید ادم شد

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

من هشت ساله ازدواج کردم. بار اول که زد منم زدم. بار دوم که اومد بزنه من زدمش. بار سوم تا الان جفت دستاش دیگه قطع شده. جرات نداره حتی ادای زدن و نشونم بده. نمیدونم این روش درسته یا غلط ولی برای من کارساز بود. و البته که از بعد از دعواهای اول زندگی دیگه همیشه احترام بینمون حاکمه

کسی که تو ۷ ماه که اول جذابیت زن و شور و شوق زندگی زیر سقفه فحاش و و دست بزن باشه مشخصه یه گاوه تو طویله بزرگ شده نه خانواده گاو ها هم که میدونی هیچوقت درست نمیشن 

پس بدون بدتر میشه که بهتر نمیشه 

سیاست درستش می کنع

ان شاالله میشه برام دعا کنی ... البته نسبت ب اوایل بحثامون کمتر شده اولین بار ک کتکم زد بد زد اما باردوم فقط تو گوشم زد خیلی امیدوارم ...نظرت بهم دلگرمی داد ممنونم

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین