2777
2789
عنوان

میکروبلیدینگ ابرو کیی انجام داده؟

1717 بازدید | 22 پست

سلام سلام قشنگاااااا

من هرروز یه تایم زیادی برای مداد زدن به ابرو میذارم و خیلی زمان بره و آخرم خوب نمیشه و چرب میشه تاشب و پاک میشه .... 

بگید کیا میکروبلیدینگ انجام دادن؟ راضی هستین یا نه؟؟؟  ماندگاریش چقدررره؟؟؟  میریزه؟؟ قرمز میشه؟؟  پخش میشه زیر پوست؟؟ غیر طبیعیه؟  سن بالا میبره؟؟ پشیمونید؟؟ خوبه یا نه خلاصه

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم کرد اصلا خوب نبود رنگش  رفت

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

مامانم کرد اصلا خوب نبود رنگش  رفت

چقدر بعد رنگش رفت ؟ یعنی صرف نداره؟ به نسبت مداد

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

سال ۹۸ مامانم میکرو کرد من فیبروز 

جفتمون نه پخش رنگ داشتیم نه قرمزی نه اینکه غیرطبیعی بود

تازه سن رو پایین میاره چون با بالا رفتن سن ابرو کم پشت میشه و لب نازک

من درد خیانت رو کشیدم.دو بیماری لاعلاج دارم.چند آزمون مهم برای مهاجرت.پدد مادرم پیر و مریضند و نمیتونم یه بار اضافی روی دوش اونا بشم.این سایت برای دردل منه.این ها رو برای اینکه کسی بهم ترحم کنه ننوشتم.فقط نوشتم اگر قصد دارید زخم زبان بزنید.طعنه بزنید.مسخره کنید یا تهمت بزنید بدونید دارید به چه کسی آسیب میزنید

بستگی به جایی که انجام میدی داره و کاربلدیش

رنگش هم بستکی ب نوع پوست و موادش داره.من الان تقریبا تو دوسال دوبار رفتم هنوزم هست

https://maryamhamzei.com

این آدرس سایتشون داخلش همه اطلاعات مربوط به شعبه ها (آدرس , شماره تماس , نمونه کارای پیگمنترای هر شعبه , هزینه خدمات و....) موجود

https://www.instagram.com/maryamhamzei_arayeshdaem

من فیبروز انجام دادم و راضیم

الان سه سال گذشته کمرنگ شده میخوام برم ترمیمش کنم، ابروهای من خیلی خالب بود و با فیبروز عالی شد

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،.                                     زنده اندیشان به زیبایی رسند                                   
چقدر بعد رنگش رفت ؟ یعنی صرف نداره؟ به نسبت مداد

بستگی داره نوع پوست په جوریه

مامان من یک ماه بعد رفت ترمیم

و از ۹۸ تا الان هنوز خط هاش هست

من درد خیانت رو کشیدم.دو بیماری لاعلاج دارم.چند آزمون مهم برای مهاجرت.پدد مادرم پیر و مریضند و نمیتونم یه بار اضافی روی دوش اونا بشم.این سایت برای دردل منه.این ها رو برای اینکه کسی بهم ترحم کنه ننوشتم.فقط نوشتم اگر قصد دارید زخم زبان بزنید.طعنه بزنید.مسخره کنید یا تهمت بزنید بدونید دارید به چه کسی آسیب میزنید
سال ۹۸ مامانم میکرو کرد من فیبروز  جفتمون نه پخش رنگ داشتیم نه قرمزی نه اینکه غیرطبیعی بود تا ...

تو این مدت ترمیم کردین؟ پیش کی رفتین؟؟ و اینکه دقیقا تار تار مثل عکس روز اوله الان؟

میکرو بلیدینگ نمیدونم چیه...من سایه زدم عین قلم ابرو هست...خیلی راضیم...خیلی طبیعیه...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم