2777
2789

برا کولیک دکتر به پسر من ببلاک کامفورت داد که البته نخورد

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخورد ؟

ببین پسر من نان میخوره اونو خیلی کند  وبد میخورد و تاثیری هم نداشت رو کولیکش دکترم گفت قطع کن کلا ببلاک اینجوریه که کامفورتش مال کولیکه و ARش مال ریفلاکس

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

فک کنم باید کامفورت باشه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ببین پسر من نان میخوره اونو خیلی کند  وبد میخورد و تاثیری هم نداشت رو کولیکش دکترم گفت قطع کن ک ...

مرسیدمن اپتامیل خریده بودم اوایل ک اصلا حتی با قطره چکون هم قورت نمیده .این ماه فقط نیم کیلو اضافه کرده این ببلاک ک برای کولیکه فک کنم بیرون روی زیاد میکنه حالا نمیدونم این بخرم یا گیگوز

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
برا کولیک دکتر به پسر من ببلاک کامفورت داد که البته نخورد

سلام عزیزم خوبی 

پسرت چن ماهشه 

نوزاد ما دوماهشه ۴روزه پی پی نکرده طبیعیه برای بچتون پیش اومده اینجوری

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
سلام عزیزم خوبی  پسرت چن ماهشه  نوزاد ما دوماهشه ۴روزه پی پی نکرده طبیعیه برای بچتون پیش ...

نوزاد منم همینطورع اگر شیرمادر میخوره و اذیت نیس طبیعیه

نوزاد منم همینطورع اگر شیرمادر میخوره و اذیت نیس طبیعیه

چند وقتشه به دختر منم ببلاک کامفورت یا نان کامفورت 

دکتر گفتهدبخر

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
چند وقتشه به دختر منم ببلاک کامفورت یا نان کامفورت  دکتر گفتهدبخر

دوماهشه و ۴۳۰۰ هست البته کم وزن بدنیا اومد این ماه فقط نیم کیلو بالا رفتع😢😢الان دختر شما کولیک داشته ک این شیرخشک پیشنهاد داده؟؟شما هنوز تهیه نکردید؟؟

دوماهشه و ۴۳۰۰ هست البته کم وزن بدنیا اومد این ماه فقط نیم کیلو بالا رفتع😢😢الان دختر شما کولیک داش ...

چقدر بود دنیا اومدنی دختر من ۲۵۷۰ بود 

گرفتم هنوز ندادم بهش

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭