2777
2789
عنوان

قرعه کشی

119 بازدید | 11 پست

سلام به همه ی نی نی سایتای گلم   دوستان یه قرعه کشی شرکت کردم دعا کنید این ماه ببرم بدم روی قرضم خیلی نیاز دارم اون بنده خدا هم خیلی نیاز  داره ولی به روم نمیاره 

هر کی دعام کرد خدا هر چی که میخواد بهش بده هر کی هم این پستو دید دعا نکرد باز هم خدا بهش هر چی که میخواد بده   راستی لطفا به زبون بیارید دعاتون رو و هر کی دعام کرد لایکم کنه ببینم چند نفر با معرفت و خوش قلب داریم ممنون از همتون

خدایا ازت ممنونم به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برات دعا کردم. دعای من زود میگیره خیالت راحت

قربونت عزیزم منم خودم شخصا همینجورم خداروشکر تا الان هر چی دعا کردم گرفته   

برا منم دعا کن از ته دلت

استخدامی قبول شم راحت بشم

خیلی بهش نیاز دارم

لطفا🙏🏻🙏🏻😔

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

عزیزم میشه برای سونیا هم دعا کنی ماشین بخریم و کار همسرم به نتیجه برسه شاید دعای شما برامون گرفت 😟

منم براتون از ته دلم ارزوی سلامتی دارم و صلوات میفرستم برای ارزوهاتون 😍😍😍😍

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

[QUOTE=240044211]برا منم دعا کن از ته دلت استخدامی قبول شم راحت بشم خیلی بهش نیاز دارم لطفا🙏🏻🙏🏻😔[/QUOTE

انشاءالله که قبول بشی گلم

خودم پارسال قبول شدم، برای شما هم دعا میکنم.

جدی،موفق باشی عزیزم

انشالا حال اون روزهاتو تجربه کنم❤🙏🏻

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀