2777
2789
عنوان

داداشم با یه خانم بچه داری دوست شده😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 57 پست
دقیقا واسه همینه

چقدر شما دقیق و کامل و جامع مطلع هستین.!!!!

اتفاقا پدرم هزینه عروسی شو از قبل کنار گذاشته،براش ماشین و خونه م گرفته،

به نظر یه عمر خرج دختر اون دختر رو دادن و جهاز گرفتن براش، به صرفه تره تااینکه بابام براش عروسی بگیره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا حق دارید، برای ازدواج هر دو طرف باید از هر لحاظ در یک سطح باشن. برادرت به این فکر کرده که از همون اول مسئولیت یه دختر ده ساله میفته گردنش؟

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
میتونه اصلا ازدواج نکنه که کلا خرجی نداشته باشه ، واجب نیست حتما ازدواج کنه که حالا بین کم خرج و پرخ ...

علاقه ؟ !  چ علاقه ای اون خانم راحت براش در دسترسه میگه علاقه دارم راس میگه علاقه داره.  من از  پسرهایی ک اینجوری ازدواج کردن شنیدم کمم نشنیدم والا بیشتر بخاطر همین خرج ومخارج هست و همچنین بی مسولیت هستن چون دخترخانم بگیرن مسولیت بیشتری دارن 

وای بیچاره اون خانم..

همه قضاوتش کردن..

خب شاید همدیگرو دوست دارن..

خودت داری میگی دوست بودن باهم..

بهتره کاریشون نداشته باشی..   حتی اگه نیاز به نصیحت و اینا باشه،بزرگترا هستن..  رابطتو با داداشت خراب نکن

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
چقدر شما دقیق و کامل و جامع مطلع هستین.!!!! اتفاقا پدرم هزینه عروسی شو از قبل کنار گذاشته،براش ماشی ...

وای نمدونم‌ چرا جدیدا پسرا با مطلقه ها ازدواج میکنن  پسر عموی منم رفت با به زن که بچه دار ازدواج کرد خانوادش ولش کردن

خیلی از مرد ای متاهل که همشون جدا شده یا فوت شده میرن دختر ای مجرد میگیرن ،چرا اون موقع مادر و پدر پ ...

همین مادر پدرایی که میگید از فضا نیومدن که!

فرهنگ جامعه ما همینه،

چقدر شما دقیق و کامل و جامع مطلع هستین.!!!! اتفاقا پدرم هزینه عروسی شو از قبل کنار گذاشته،براش ماشی ...

از الان به جهاز اون دخترم فکر کردین؟ یعنی پدر خودش هیچ ارث و حقوقی براشون جا نذاشته که انقد محتاج برادر شما نباشن؟ هر چند اگه باهاش ازدواج کنه و بچشو قبول کنه وظیفشه مثل یه پدر براش باشه

میدونم خیلی سخته این ازدواج ولی برادر شما هم بچه نیست. حداقل راضیش کنین برن پیش مشاور تا مشکلای احتمالیو در نظر بگیرن و با توجه به اونا بهتر تصمیم بگیرن