2777
2789
عنوان

داداشم با یه خانم بچه داری دوست شده😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 57 پست
الان میان چنگال میکنن تو چشمت که به شما ربط نداره بزارید بره بگیره چرا نمیذازید چه قدر ظالمید و ا ...

برا همین پیش پیش گفتم که من نمیگم اون حق ازدواج نداره،ولی آرزوهای ما یه چیز دیگه بود،

کاملا حق دارین اگه مخالف و عصبی باشین

ولی به اون خانم هم فرصت بدین خودش رو اثبات کنه

شاید واقعا آدم خوبی باشه

در غیر اینصورت اگه تلاشتون‌نتیجه نداد بذارین باهاش ازدواج کنه.

کاش اون خانم هم خودش عقل و درک درستی داشت و با یکی که شرایط خودش رو داره ازدواج میکرد که ازدواج موفقی داشته باشه نه این ازدواج که به احتمال۸۰درصد تهش به طلاق و جدایی ختم میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا همین پیش پیش گفتم که من نمیگم اون حق ازدواج نداره،ولی آرزوهای ما یه چیز دیگه بود،

مگه حرف حالیشون میشه

تا اونجایی که میتونید جلوش وایسید 

ولی وقتی عقد کردن دیگه بی خیال شید دیگه 

چون بعد عقد فقط باعث زهرمار شدن زندگیش میشه

💍♥ i said yes 

خیلی از مرد ای متاهل که همشون جدا شده یا فوت شده میرن دختر ای مجرد میگیرن ،چرا اون موقع مادر و پدر پسره از اینکار خوشحالن ولی بر عکسش اتفاق بیفته  ناراحت میشن ،اگه اون خانوم خوبن چه اشکالی داره مگه.

تنها جواب ابلهان، خاموشی می باشد و تمام.

اینجا من دوسه تا همین مورد رو دیدم بعدش پسره پشیمون شده 

نمیدونم این ازدواجا درسته یا نه همه حق زندگی دارن ولی خب همه باید موقعیتشو بشناسه

یه کاربری بود به اسم آسمان_زیبایی_یکرنگی کاربر آقا بود مشاور بود دیگه نمیتونم پیداش کنم اسمشو دیگه نمیاره 😔 یه زمانی خیلی کمکم کرد

تو ازدواج خیلی ملاک هایه دیگه ای هم هستن که خیلی مهم تره ،اینکه اخلاقاشون باهم جور باشه ، اینکه ازدواج کردن قبلاً که هیچ دلیلی نداره بگیم به هم نمیخورن ، چطور نمیگیم طرف قبلاً با کسی دوست بوده پس خانوادم دارن خون گریه میکنن ،میمونه بچه این وسط که اگر برادرت مشکلی نداره باهاش و اون بچه هم ناسازگار نیست دیگه این وامصیبتاراه انداختنا هیچ توجیه منطقی نداره 

موافقم هرکی باید با هم شرایط خودش ازدواج کنه داداش شمام چون اون هیچ خرجی نداره و مفت به دست میاد می ...

میتونه اصلا ازدواج نکنه که کلا خرجی نداشته باشه ، واجب نیست حتما ازدواج کنه که حالا بین کم خرج و پرخرج ، اولی رو انتخاب کنه...

تا علاقه نباشه ، خرج کمش حال آدمو خول نمیکنه که... یه علاقه‌ای هست این وسط...

🖤

تصمیمی هست که گرفته . شما ضمانت میکنی با یه خانم مجرد ازدواج کنه و خوشبخت بشه؟

نه ضمانت نمیکنم،

ولی ضمانت میکنم که بعد به دنیا اومدن بچه ش ،قضیه فرق گذاشتن بین بچه ها هزار تا مشک ایجاد میشه،

زمانیکه زیر یه سقف برن،علاوه بر موضوع تفاهم زن و شوهری ،مسئله ی تفاهم دختر اون خانم با برادرم هم مطرح میشه

برادر من یه پسر مجرده و شاید نتونه اون خانم رو درک کنه

من خبر دارم برادرم تنها باری که با یه خانم دوس شد همین یبار بود و بخاطر وجدانش داره باهاش ازدواج میکنه،

ولی خبر ندارم اون خانم با چن نفر رابطه داشته!

والا آدم میمونه،از ی طرف این خانوم همجنس خودمونه اگه ماتحت این شرایط بودیم دوست داشتیم چجور برخوردی باهامون بشه،ازی طرفم خب پدر و مادر شما ی جوری حق دارم درنهایت باید اینجور مواقع بجای موضع گیری دوستانه رفتار و صحبت بشه. 

اگه خودتون جای اون خانم‌بودین‌ دوست داشتین‌ راجبتون اینطوری بگن

دقیقا خودمو جاش گذاشتم که میگم نه اعتماد به نفس دوستی با یه پسر مجرد رو داشتم،

و نه با وجود اینهمه مخالفت خانواده پسر،اصرار به عقد داشتم

نه ضمانت نمیکنم، ولی ضمانت میکنم که بعد به دنیا اومدن بچه ش ،قضیه فرق گذاشتن بین بچه ها هزار تا مشک ...

جدا از اینا اون خانم خودش باید مراعات کنه

یه دختر۱۰ساله داره

چطور میتونه با یه پسر مجرد کم سن و سال ازدواج کنه؟!

هرچند برادر شما خوب باشه ولی خب بهرحال بحث بی فکریه اون خانمه

عزیزم تو خودتو قاطی نکن یک چیزی میشه این وسط کاسه و کوزه ها رو سرت می شکنه

دیدم که میگم

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر