آبجیا میگم من سال دوازدهمم و متاهلم هستم ینی غیر خضوری میخونم درسمو الان که امتخاناته فقط واسه امتحان میرم مدرسه .بعد من از وقتی ازدواج کردم شوهرم گف باید دور دوستاتو خط بکشی .منم گفتم باشه ولی خودش همیشه با دوستاش بیرونه .چند روز پیش که واقعا هیچی نتونستم بخونم درس و اینا و بلد نبودم میدونستم رد میشم .نصف شب به دوستم پیام دادم گفتم نکاتی که معلماتون گفتن برام توضیح بده .اونم بیچاره تا صب برام سوالارو توضیح داد .منه خر عذاب وجدان گرفتم واسه اینکه شوهرم گفته پیام نده بعشون و من حرفشو گوش ندادم .رفتم بهش خودم توضیح دادم که اره اینجوری شد مجبور شدم از دوستم کمک بخوام ایشون یکم فحش ذاد و اینا منم دیگه فک نکردم در این حد جدیه رفتم امتحان دادم و اومدم الان چهار پنج روزه آقا نه باهام حرف میزنه نه چیزی .من پیام دادنی هم جواب نمیده .الان پیام دادم بخاطر درسام نت ندارم همین الان لازمه باید بخونم شوهرم گف فقط وقتی نت نداری یادم افتادی .در حالی که من چهار روزه هی میرم طرفش و معذرت خواهی میکنم .ولی ایشون پسم میزنه .منم مجبور شدم به داداشم گفتم داداش برام نت بزن .داداشم زد یکم بعدش شوهرم پیام داد نت خریدی منم گفتم اره یه لایو جمع بندی بود که حتما باید میدیدمش .اونم باز شرو کرد فحش دادن به مامان و بابام و خودم😢😢بعدشم هی تهدید کرد که بیای خونه زندگیو برات زهر میکنم این روی منو ندیدی و زندگی برات نمیزارم و فلان .😭😭چیکار کنم خسته شدم سر هر چیز کوچیکی فش میده به مامان بابام میدونه روشون خیلی حساسم و ناراحت میشم چون اولش گفتم موقع دعوا با خودم هر چی میگی بگو به خانوادم بی احترامی نباید بکنی .😭😭خسته شدم .میترسم برم خونمون
نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت... پیچیدهای ! همونقدر که نداشتنتسخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟
من خودم هم سن ط بودم ازدواج کردم ۱۰روز بعد تولد ۱۹سالگیم حامله شدم الان ک ۲۰سالمه ۲تا دختر دوقلو ۸ماهه دارم
کنکورم شرکت کرده بودما ولی دیگه عقد و عروسی شد نشد برم دانشگا
نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت... پیچیدهای ! همونقدر که نداشتنتسخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
سنت کمه بی تجربه ای گناهی نداری ولی اجازه نده ب خودت و خونوادت توهین کنه ک براش عادی میشه
من اجباری نبود تو دانشگاه نرفتنم ولی خب شوهرم وضعش خوله و عاااشق بچه
دیگه حامله شدم و الان خدارو شمر ی زندگی اروم دارم
حالم بده فردا هم امتحان دارم اصلا نمیتونم تمرکز کنم
ببخشید عزیزم ولی وقتی زیادی رو بدی به طرفت فکر میکنه واقعا خبریه... بی محلی کن بهش بذار اون بیاد سمتت وقتیم اومد بگو هیچ دلیلی وجود نداره که به من و خانوادم بی احترامی کنی اگه دوست بده خودتم نباید باهاشون بری بیرون. الانم برو یه دوش بگیر یه چای بیسکوییت بخور بی خیال باش درستو بخون اون رفتارش اشتباس و باید خودشو درست کنه حرف یه عمر زندگیه