2777
2789
عنوان

از همسنام و حتی کوچکترا خیلی عقبم

320 بازدید | 36 پست

دوستام کلی بازی و ورزش و اینا بلدن

سروزبون دارن ادرس همه جا رو هم میدونن باهوشن زرنگن هر چی میگیو زود میگیرن

ولی من هیچی نمیدونممم🥲

بعد خواهرمم اتیسمه بخاطر اون نمیتونم با دوستام یکم بازی کنم که ازشون یاد بگیرم همینطوری صب تا شببب خونمم🙂

اگ چیزی بلد نیستی مقصرش تو نیستی عزیزمو  بطی به هوشت نداره

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من گیراییم ظعیفه یچیزی بهم میگن چن ثانیه طول میکشه بفهمم چی میگن🙂

ببین ما دوتا هوش داریم

آی کیو که ژنتیکی هست

و eq که بر میگرده به اجتماعی بودنت و اینکه چقدر توی جامعه و ارتباط با بقیه بوده باشه 

احتمالا چون کمتر توی جامعه بودی eq پایینی داری که با تمرین میتونی درستش کنس

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
باید سعی کنی دوست پیدا کنی وگرنه تو خونه موندن هیچی درس نمیشه 

اخه چجوری ما با هردو فامیل پدری و مادر قطع ارتباطیم

فقط بچه های همسایه هستن

اونم خواهر اتیسمم میره میزنتشون نمیتونم باهاشون بازی کنم

اززز خوااهرم متنفففررمممم

خب خواهرتو جرارباید تو نگهداری کنی ؟ چندسالته . خب برو توی اجتماع عزیزم برو کلاسهایی جورباجور

تابستونو قراره برممم زبان و والیبال ولی به دلیل اجتماعی نبودنم زیاد نمیتونم دوست پیدا کنم یه مدت باهام دوس میشن بعد بخاطر خنگیم ازم سرد میشن😑

خب خواهرتو جرارباید تو نگهداری کنی ؟ چندسالته . خب برو توی اجتماع عزیزم برو کلاسهایی جورباجور

اخه من مامانم شاغله بابامم طلاق داده رفته مجبورم من نگهش دارمهههیچ فامیلی هم ندارییم تففف تو. این شانسس

اخه چجوری ما با هردو فامیل پدری و مادر قطع ارتباطیم فقط بچه های همسایه هستن اونم خواهر اتیسمم میره ...

ببین منم یه خواهر دارم ازم کوچیکه انقدم سرو زبون دارخ که نگو همیشه هم تو هر جا ازم جلو بوده 

ولی در عرض ۱ سال کسی باور نمیکنه من انقد تغییر کننم

منم همیشه مثل تو فک میکردم که خواهرم اگه نبود من اینجوری تحقیر نمیشدم 

همش به خودت بستگی داره 

برا عروس شدنم صلوات