2777
2789

من چربی پوستم با تونر و شوینده پوست چرب کنترل شد جوری ک الان میخام شوینده رو عوض کنم مخصوص پوست‌های نرمال بخرم حتما اینکارو کن میسلار واتر +شوینده+تونر+اسکراب+ضد افتاب+ماسک ورقه+ماسک پیلاف+حنا+سدر+بخور سرد و گرم +کرم مرطوب کننده ابرسان سرم  ویتامین سی کرم دورچشم برا هردختری واجبه 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم کلینیک پیش دکتر پوست تازه جای جوش و چاله چوله هم داشتم برام یه دوره درمان گذاشت مزوتراپی و پاکسازی و یه جلسه لیزر و پوستم خوب شد و اینقد روشن شد اصلا باورم نمیشد.برای چربیش هم بهت درمان میده هرصابونی بزنی آکنه میاره صورتت 

من رفتم کلینیک پیش دکتر پوست تازه جای جوش و چاله چوله هم داشتم برام یه دوره درمان گذاشت مزوتراپی و پ ...

کجا رفتی من فقط جای جوشام مونده میخام برم مشهد 

کجا رفتی من فقط جای جوشام مونده میخام برم مشهد 

شهریار هستم من میخوای شماره کلینیک یا دکتره رو بدم بهت.اصلا باورم نمیشد پوستم به حالت ده سال پیشش برگرده اینقد جای جوش مونده بود

شهریار هستم من میخوای شماره کلینیک یا دکتره رو بدم بهت.اصلا باورم نمیشد پوستم به حالت ده سال پیشش بر ...

جای جوشت اسکار بوذ؟ میشه ی قبل و بعد بزاری؟ آره شماره و آدرسشو بده

من رفتم کلینیک پیش دکتر پوست تازه جای جوش و چاله چوله هم داشتم برام یه دوره درمان گذاشت مزوتراپی و پ ...

چند بار رفتم دکتر پوست اصلا فایده ای نداشته

همینا ک گفتم بگیر پوستت از آلودگی اینجوریه لازم نیس همه رو یجا بگیری من خودم هربار پول دستم آمد یچیزی گرفتم الان تمام مراقبت پوستیارو دارم همه وسایلم تکمیله خیلی تاثیر داره تو زیبایی پوست تازه من جوش هورمونی کیستیک داشتم ک دکترم رفتم در کنار مراقبت پوستی عالی شد فق جاهاش مونده 

جای جوشت اسکار بوذ؟ میشه ی قبل و بعد بزاری؟ آره شماره و آدرسشو بده

09052824500

شهرک وائین هستش زنگ بزنی خودش ادرسو میده بهت.

والا عکس نگرفتم از قبل و بعدش ولی خیلی دکتر خوبی بود همیشه دعاش میکنم.سر پوستم یه سره مادرشوهرم به شوهرم می‌گفت سلیقه نداری اما دیگه خفه شد😂

اینام کلی هزینه میخاد ببینم وی میشه😔

اول تونر و شوینده رو بگیر بقیه رو کم کم بگیر با ده هزارم میتونی ی ماسک بخری اصن من هربار حتی پنجاه هزار دستم آمده واسه پوستم خرجش کردم واقن ارزش داره