2777
2789
دوستش پیششه زنگ زده به برادرشوهرم گفته اونم درحد این بهم گفت که بیمارستانن ولی خالش خوبه من شما ...

خب حتما خوبه که گفته بهت... بد به دلت راه نده چیز بدی بود خدایی نکرده پنهون نمیکردن

رفیقت گر خدا باشد، هواداری قوی داری...✌🏻😇💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم از کجا فهمیدی تصادف کرده؟ از همونجا هم یه خبر بگیر که حالش چطوره،همراه نداره ؟ یا میتونی بیمار ...

بالا گفتم 

بخدا که دلم میخواد بفهمم چیشدع دستم به جایی نمیرسه

از همین بابت دارم روانی میشم

💚اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد💚 
دوستش پیششه زنگ زده به برادرشوهرم گفته اونم درحد این بهم گفت که بیمارستانن ولی خالش خوبه من شما ...

انشالا خیره

مثبت فکر کن

به برادرش هم بگو شماره دوستش رو بده خودت باهاش در تماس باش

انشالا خبرای خوب میشنوی

همسرم تصادف کرده😭 پیشش نیستم لعنت به من رفته بود آمل کاراشو انجام بده اونجا تصادف کرده من تبر ...

دور از جون 

خدا ان شاء الله بهشون سلامتی بده 

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
خب حتما خوبه که گفته بهت... بد به دلت راه نده چیز بدی بود خدایی نکرده پنهون نمیکردن

میدونی چیه؟

دلش میخواست تا فردا خودشو برسونه خونه😓

فردا تولدمه😞😣😞

دور از جون  خدا ان شاء الله بهشون سلامتی بده

فقط همینو میخوام از خدا

واسه هدیه تولدم سلامتیشو میخوام

بهش گفتم بمون صبح بیا 

اون دلش میخواست تا فردا خودشو برسونه تولدم کنارم باشه😭😭😭

میدونی چیه؟ دلش میخواست تا فردا خودشو برسونه خونه😓 فردا تولدمه😞😣😞

عریزم 🥲🥲 به فکرت بوده خیلی عجله داشته... انشالله خدا تو روز تولدت سلامتی همسرتو بهت هدیه میده😊 

رفیقت گر خدا باشد، هواداری قوی داری...✌🏻😇💕
فقط همینو میخوام از خدا واسه هدیه تولدم سلامتیشو میخوام بهش گفتم بمون صبح بیا  اون دلش ...

ان شاء الله سلامتیشونو بدست میارن نگران نباشید

پیش میاد این چیزا و همیشه تو زندگی از این اتفاقات هست 

خدا خودش سلامتیشونو میده حتما

تولدتونم مبارک ، زنده باشید

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
عریزم 🥲🥲 به فکرت بوده خیلی عجله داشته... انشالله خدا تو روز تولدت سلامتی همسرتو بهت هدیه میده😊&nb ...

انشاءالله😔

ان شاء الله سلامتیشونو بدست میارن نگران نباشید پیش میاد این چیزا و همیشه تو زندگی از این اتفاقات هس ...

ممنونم 

مرسی از دعای قشنگتون

ممنونم  مرسی از دعای قشنگتون

خواهش میکنم کاری نکردم 

توکلتون به خدا باشه 

حل میشه حتما

سبلام عزیزم.خوبی؟شوهرت چطوره؟ دیدیش رفتی پیشش؟

سلام 

من آقام شوهر چیه🤕