2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 47 پست
منم اولین ماهه مصرف کردم،یک هفته مونده به موعدم ولی هیچ علامتی که دل خوشم کنه به باردار بودن ندارم🫤 ...

یه هفته قبل علایم  زیاد نداشتم،ولی دو سه روز پیش که خیلی شک کردم من قبل پریودی سینه هام حساس نمیشدن ولی این دفعه نوک سینه هام سفت شده بود که یکم شک کردم

زیاد به علایم توجه نکن بی بی چک من تا قبل وقت پریودیم تقریبامنفی بود انشالله شماهم بارداری و خوس خبر♥️

خدایا،راضیم به رضای تو…♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانیییی😍😍😍😍دیدی گفتم به زودی میذاری ای جووووونم 😍😍زیر سایت بزرگ شه سالمو سلامت باشه ❤💋

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

مامانیییی😍😍😍😍دیدی گفتم به زودی میذاری ای جووووونم 😍😍زیر سایت بزرگ شه سالمو سلامت باشه ❤💋

مرسی عزیزم سریع گفتم به شماهم بگم😍🥰♥️

مرسی عزیزم سریع گفتم به شماهم بگم😍🥰♥️

خیلی خوشحال شدم خیلییییییییی 😍❤💋قربونش برم ان شاءاللهعکسشو واسمون تاپیک کنی گلمممممم

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

سلام عزیزززدلم 

مبارکهههه بخدا از همون روزی ک تاپیک زدی ب دلم افتاده بود قراره خبر خوبی بشنوی😍😍

خدا به تو راهیت سلامتی بده عزیزم💚

برای منم دعا کن که دعای زن حامله زودی مستجاب میشه😉🥲❤️

سلام عزیزززدلم  مبارکهههه بخدا از همون روزی ک تاپیک زدی ب دلم افتاده بود قراره خبر خوبی ب ...

سلام عزیزم مرسی از انرژی مثبتی که بهم دادین خیلی خوشحالم انشالله شماهم به زودی به هرچی تو دلته برسی 

چندروز مونده تاموعدت؟سونو هم رفتی؟

۱۰ روز از امپولم میگذره . اره روز ۱۲سیکلم سونو رفتم فولی۱۹داشتم

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼