الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من همسرم رو پوششم و ارایشم حساس بود ،خودم اعتماد سازی کردم اولش ارایشمو معمولی میکردم بعدش جلوچشش قبل خودش رزمو کمرنگ میکردم ،موهامو میدادم تو ،لباسامو راحت تر و گشاد تر انتخاب میکردم ،زیاد جلوش از مردای عریبه حرف نمیزدم ،وجلوش بابقیه نمیخندیدم وکلا سنگین طی میکردم الان هرچی بپوشم هرکاری کنم براش مهمم نیست اتفاقا تیپ نزنم میگه کسی مرده ؟
مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
ببین حساس و شکاک نبودا ولی خب ما شمالی هستیم خیلی خانواده ی باز تری داریم نسبت به همسرم مه ترکن حالا خانوادشو که کار ندارم خودش باز فکرش باز بود اما نه با اندازه ی ما در اون حدی نبود که منو اذیت کنه منم سخت نمیگرفتم بعد دیگه خودش دید بیشتر رفت اومد براش عادی تر شد