2777
2789
والا اولی که خیلی پولدار بود دو تا بنز داشت میگفت پول میدم برو پواهی بگیر لباس و فلان میخرم ولی بعد ...

اگه می‌خوای امتحانش کنی وقتی یه کم باهاش صمیمی تر شدی بهش بگو یه چیزی دیدم دلم می‌خوادش پول ندارم.ولی خیلی گرون نباشه.مثلا درحد ۴۰۰-۵۰۰ببین عکس العملش چیه؟؟دوس پسرمن وقتی بهش این چیزارو می‌گفتم برام پول می‌زد می‌خریدم.البته زیاده روی نمی‌کردم مثلا دوماهی یه چیز برام می‌خرید.

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خواسته حال کنه عوضی وگرنه ما  دخترا عاشق کادو گرفتن هستیم دوست پسری که خرج نکنه اتلاف وقته ...

نه اتفاقا خیلی پسر با عشقی بود ولی خب میگم که باید بهش میگفتی تا یچی بگیره 

بعضی اوقات هم میدید از حد خارج میشه خودش یچی میگرفت ولی به ندرت !

اگه می‌خوای امتحانش کنی وقتی یه کم باهاش صمیمی تر شدی بهش بگو یه چیزی دیدم دلم می‌خوادش پول ندارم.ول ...

من به دوست پسر فعلیم گفتم میخوام رانندگی یاد بگیرم گفت یادت میدم اگه نتونم  پولش رو میدم برو بگیر . چند بار بهش گفتم قول دادی میگفت الان وقت ندارم سرم شلوغه نمیدونم هر بار بهانه میاورد منم بهش سرد شدم الانم تصمیم دارم اگر تا دوشنبه زنگ زد بهش مستقیم بگم که زیر حرفا و قولت زدی اگه نمیخوایی عمل کنی منم باهات کات میکنم بعد برم سراغ این جدیده البته نمیدونم این تا چه حد وضعش خوبه فقط گفت من پولم خیلی زیاده اصلا نگران نباش ولی اون اولی هم وافعا پولدار بود عوضی راستش دلم نمیخواد از دست بدمش ولی میترسم اتلاف وقت باشه 

نه اتفاقا خیلی پسر با عشقی بود ولی خب میگم که باید بهش میگفتی تا یچی بگیره  بعضی اوقات هم میدی ...

خوب باید یادش میدادی ولی این دوست پسر من خودش گفت که برات همه کاری میکنم رابطه رمانتیک . عاشقانه میخوام منم گفتم باشه ولی رابطه اونجوری نه اونم قبول کرد اما همه قولهاش یادش رفت مستقیم نمیگه نمیکنم بهانه میاره زیاد

خوب باید یادش میدادی ولی این دوست پسر من خودش گفت که برات همه کاری میکنم رابطه رمانتیک . عاشقانه میخ ...

آدم تا آدم فرق میکنه

و ایشون هم بعد چندین وقت ابراز علاقه و محبت کرد

و در کل 

خیلی چشمت به پول و ثروت پسرا نباشه 

من به دوست پسر فعلیم گفتم میخوام رانندگی یاد بگیرم گفت یادت میدم اگه نتونم  پولش رو میدم برو بگ ...

این رو ولش کن.خیلی وعده وعید می‌ده و عمل نمی‌کنه.فک کنم فهمیده آدم پولکی هستی می‌خواد گولت بزنه.ولی سعی کن غیر از وضعیت مادی شخصیت و اخلاق طرف رو هم بسنجی.خیلیا پول واسه طرف خزج می‌کنن ولی فقط به چشم یه کالا بهش نگاه می‌کنن.تو دوستای پسرم دیدم از این چیزا.طرف می‌گفت دختره فقط به خاطر پول باهام مونده منم باهاشم دیگه...حواست جمع کن

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
آدم تا آدم فرق میکنه و ایشون هم بعد چندین وقت ابراز علاقه و محبت کرد و در کل  خیلی چشمت به پ ...

پس برای چی میخوامشون عزیزم بذارم بشن ایینه دق جلوی صورتم و حرص بخورم این دوره احساس و عشق و علاقه دیگه به کار نمیاد نون شب نداشته باشی هیچ کی به دادت نمیرسه طرف پول داره منم وافعا سختی کشیدم خسته شدم فقط خوشحالم که وارد رابطه جدی نمیخوام بشم 

پس برای چی میخوامشون عزیزم بذارم بشن ایینه دق جلوی صورتم و حرص بخورم این دوره احساس و عشق و علاقه دی ...

الان شوهرا هم خیلی به خانوماشون نمیرسن چون زندگی سخت شده.

کسی که با پول و ثروت میخواد دختریو بدست بیاره قطعا واسه اون دختر هزینه های بیشتری میشه ( یعنی درخواست های بی جا میکنه )

این رو ولش کن.خیلی وعده وعید می‌ده و عمل نمی‌کنه.فک کنم فهمیده آدم پولکی هستی می‌خواد گولت بزنه.ولی ...

حواسم جمع هست عزیزم میدونم چی میگی ولی اونم میتونه بره سراغ یکی دیگه اگه ببینه من بهش راه نمیدم . من الان دارم روی دومی فکر میکنم اول درست میگی بسنجم ببینم واقعا خرج میکنه یا نه بعد وارد فاز بعدی میشم 

الان شوهرا هم خیلی به خانوماشون نمیرسن چون زندگی سخت شده. کسی که با پول و ثروت میخواد دختریو بدست ب ...

اینقدر برای اینا دختر زیاده که فکر نیمکنم بخوان واسه یه رابطه با من باشن وقتی هذف منو که مستقیم بهشون بگم بفهمن میذارن میرن و ادامه نمیدن اما ولیه دو ماه داره ادامه میده این دومی رو هنوز جواب ندادم 

پس برای چی میخوامشون عزیزم بذارم بشن ایینه دق جلوی صورتم و حرص بخورم این دوره احساس و عشق و علاقه دی ...

منم خیلی پول بزام مهم بود.از بس آدما گدا گشنه ادمد جلوم.سطح توقعم بزدم بالا و از اینکه بگم دوست بودم با همسرم خجالت نمی‌کشم اصلا

اینقدر برای اینا دختر زیاده که فکر نیمکنم بخوان واسه یه رابطه با من باشن وقتی هذف منو که مستقیم بهشو ...

از اینجور آدما یجوری ضربه میخوری که فکرشم نمیکردی.

نمیدونم والا خودت ببین چی میشه و چجورین

[QUOTE=239989180]منم خیلی پول بزام مهم بود.از بس آدما گدا گشنه ادمد جلوم.سطح توقعم بزدم بالا و از اینکه بگم دوست بودم ...[/QUOT

مهم ترین اصل الان برای من پولدار بودن و اهل خرج کردن طرف هست اینکه خسیس نباشه . من هنوز از اولی مطمین نیستم که باهاش کات کنم یا نه یه هفاه س خبری ازش نیست برای همین صبر میکنم تا سه شنبه اگر تماس نگیره باهاش کات میکنم میرم تو فاز دومی و همون بار اول توقعاتم رو بهش میگم منتهی یه مشکل دارم این دومی قیافه خوبی نداره 

از اینجور آدما یجوری ضربه میخوری که فکرشم نمیکردی. نمیدونم والا خودت ببین چی میشه و چجورین

من به رابطه عاطفی احساسی فکر نمیکنم  وارد رابطه جنسی هم نمیشم و فقط محک میزنم ببینم چورن شاید اگر مورد مناسبی باشه و خوب باشه رابطه رو جدی بخوام ازش چون وارد رابطه نامشروع بهیچ عنوان نمیشم به خاطر اعتقاداتی که دارم اینم به اولیه گفته بودم قبول کرد