2777
2789
عنوان

خواهرم دیوونم کرده!!

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 29 پست

من دلم نمیخواد باهاش بد رفتاری کنم ولی خیلی سادس میترسم پسره بلایی سرش بیاره ولی از یه طرف اگ به مامانم بگم عصبانی میشه و محدودش میکنه دلم نمی خواد تو خونه زندانی شه

اینجور رفتار کنترل گرانه همیشه نتیجه عکس میده

هرچقد بیشتر بگی رابطه بدی هست بیشتر جری میشه ب ادامه دادنش

کاش از سر دوستی وارد میشدی

بگو میفهمم تو سن بلوغی و دوس داری عشقو تجربه کنی ولی این پسره گند میزنه ب آیندت و حالت و۔۔۔

با لحن خوب خواهشا باهاش بحرف

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براش توضیح بده که پسرا مث دخترا توفازعشق وعاشقی نیستن وفقط دنبال رابطه ان.

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

من دلم نمیخواد باهاش بد رفتاری کنم ولی خیلی سادس میترسم پسره بلایی سرش بیاره ولی از یه طرف اگ به مام ...

خب سادس باییییدددددد کنترلش کنید وگرنه تو این دوره زمونه خراب میشه 

عـزرائیـل برا من فرشتـه‌ی نجـاته..!🖤                                                                                                                  𝗔𝗥𝗠𝗬 ⁷ :)
😐واا عشق مگ سن خاصی داره؟ دختر خاله من تو ۱۵ سالگی عاشق یکی شد عشقشون واقعی بود ازدواج کردن الانم ...

اره تشخیص عشقو هوس سن داره

دختر ۱۵ ساله چی میفهمه ی پسر چی میخواد؟

چقدر از دخترامون بازیچه شدن  تو سن کم و زندگیشون نابود شد؟

اونی که شما میگی عزیزم یک در هزاره

که ی ادم صالح بیاد تو زندگی ی نفر!

الان اگه جامعه ای توش زندگی میکنیو ببینی

میبنی اکثرا پی هوسن؛ سواستفاده از کسی که تجربه نداره

من دلم نمیخواد باهاش بد رفتاری کنم ولی خیلی سادس میترسم پسره بلایی سرش بیاره ولی از یه طرف اگ به مام ...

بنظرم به سنی رسیده ک بخواد واس خودش تصمیم بگیره تو میتونی راهنماییش کنی که تو رابطه دوستیش با اون پسره چه حد و مرزایی واس خودش تعین کنه نه اینکه بخوای کلن کنترلش کنی به مامانتم اصلا نگو چون دیدشون بهش تغییر میکنه و محدود میشه

یعنی الان هرچیییی این سنی اطرافم میبینم اینطوری ان و بشدت بی ادب! 

همش که اینطوری نیس جنبه خود بچه هم مهمه من ۱۶ سالمه ب پیر ب پیغمبر یجوری رفتار میکنم انگار صاحب ۳۰ سال تجربم با همسنامم فرق دارم

عـزرائیـل برا من فرشتـه‌ی نجـاته..!🖤                                                                                                                  𝗔𝗥𝗠𝗬 ⁷ :)
اره تشخیص عشقو هوس سن داره دختر ۱۵ ساله چی میفهمه ی پسر چی میخواد؟ چقدر از دخترامون بازیچه شدن &nb ...

عزیزم بستگی داره سن عقلی چقدر باشه

بعدشم مگ همه پسرا فقط دنبال رابطن؟

نهایتا اگه دختره خودش بفهمه ک اره طرف به درد زندگیش نمیخوره کات میکنه و براش تجربه میشه

چرا زندگیش نابود شه؟

اگ خوب بود ک اوکی اگ نع فقط یه تجربس

عزیزم بستگی داره سن عقلی چقدر باشه بعدشم مگ همه پسرا فقط دنبال رابطن؟ نهایتا اگه دختره خودش بفهمه ...

عاقل ترین دخترم که باشی

احساسی هستی و گول میخوری

خیلی از تجاوزارو خوندی راجبشون؟؟

دختری که تجاوزو استفاده شه ازش میتونه زندگیشو درس کنع دیگه؟

بعید میدونم

به هرحال نظرمن این بود

شما نظر دیگه ای داری واسه خودتون محترمه

من دلم خواست باهاش خوب و اروم حرف بزنم ولی خودش شروع کرد من نگرانشم پیامای پسره یجوریه اگه ولش کنم نمیفهمه چیکار میکنه و اگه زندانیش کنم علاقه هاش پر پر میشن