2777
2789

سلام دوستان خوبین.من خیلی وقتع عضوم اما تاحالا اگر مسئله مهمی نباشع تاپیک نزدم اصلا بزنید رو پروفم متوجه میشید.بچه ها توروخدا منطقی کمکم کنید.من ۲۳سالمه خانواده زیاد مذهبی ندارم خداروشکر مادرم پشتمونه و باهاش دوستیم منوخواهرم وهمه چی راجب دوس پ سر هرچی بهش میگیم.الانم من باکسی در ارتباطم پنج ماهی هست و همو خیلی دوسداریم جوری ک تو ماه سوم بحث ازدواج پیش اومد اما اون هم دوسه سال از من کوچکتره(اینم بگم من خیلی ریزه میزه و بیبی فیسم)برعکس اون خیلی قد بلند و هم سنوسال من تازه بیشترم نشون میده خواستم بگم اون هیچی از خودش نداره!!!!!!! پشتوانه ای هم نداره ن پدر ن مادر هیچی رو کمک خانوادش هیچ حسابی نمیتونه وا کنه.میخاد باوام کاری شروع کنه خب مام تازه باهم اشنا شدیم گفتم یسالی دوست باشیم و بعدش نامزد کنیم و تا پروسه عقدو عروسی هی سه سالی طول میکشه اونم پول جمع کنه.خودتون اوضاع گرونی و مملکتم ک میبینید اما میخاستم بگم چندوقتیع بحثمونه هی ناراحته میگ من دوست دارم اما اون زندگی ک میخام نتونم واست بسازم چی اگرپس فردا شرمندت بشم چی از طرفیم من سرلج میگم خو ازم جدا شو میگ عمرا میخامت.بچه ها نگید نمیدونم منتظر خاستگار باش و فلان چون من تا این سن خاستگارای متعدد داشتم وضع مالیمونم زیاد خوب نی اما خداروشکر جهاز دارم ولی نمیتونم سنتی ازدواج کنم تا عاشق کسی نباشم چندسال نشناسمش چطور باهاش برم زیر ی سقف هااا؟؟؟؟؟ از طرفیم میگم سنم داره میره بالا هی هرچند خیییلی بیبی فیسم اما چیکار کنم تروخدا حتما خیلی دیگ درموندم ک اومدم اینجا میخام بگم بچه ها کسایی ک با عشق ازدواج کردید اما با شرایط مالی بد ایا واقعا بهتون فشار اومد یا عشقه نزاشت یا انقدر بد میشه ک عشق از سر ادم میپره هااا؟؟؟؟؟؟منطقی بم نظر بدین به هم بزنم یا بمونمو بسازمش؟؟؟؟از طرفی با این قلب داغون محاله بتونم باز باکسی اشنا شم گفتمم ک سنتی هم ازدواج هرگزززززززز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه همدیگه رو دوس دارین دونفرتون برین دنبال کار...باهم جمع کنین و بسازین...ی نامزدی داشته باشین دیگه عزمتونو جزم کنین ک پول درآرین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نه بابا ن ک الان بخام ازدواج کنم اونم خیلی سختی کشیده و پخته است تا چند سال دیگم خب اونم سنش میره بالاتر من همش پنج ماهه باهاش اشناام طرف هس نی نی سایت مثلا هفت ساله دوستن تازه ازدواج کردن.من دارم بحث اینده میکنم من خودمم بچه میبینم چ برسه اون از لحاظ عقلی دارم میکم بخاطر عشق و دوسداشتن بمونم پاش؟؟؟!!!!بخاطر اینده ای ک معلوم نیس؟؟؟؟

ببین عزیزم از تجربیاتم برات بگم کسایی رو دیدم که عاشق هم بودن تا حد مرگ ولی کلا دوام زندگیشون سه یا ۴ ماه بوده وضع مالی شونم خوبه ....کسایی هم دیدم بعد ازدواج بهم علاقه مند شدن و زندگی عالی رو دارن عشق مثل اهنگ داغ میمونه بالاخره سرد میشه اونم توی این اوضاع و‌وضعیت مالی ب نظرم دست نگه دار حرف ی عمر زندگیه عشق نون آب نمیشه .... این دوره زمونه ی قرون پول نداشته باشی پدر مادرتم نگات نمیکنن 

عزیزم من خودم تو سن 17 سالگی ازدواج کردم شوهرمم21 سالش بود هیچ پشتوانه ایم نداشت ولی خودش پسر خوبو خوش اخلاقو سالمو زرنگی بود.ماهم باهم دوست بودیم چند ماه بعد از شناخت ازدواج کردیم.

شوهرم بنده خدا از بچگی یعنی 7.8 سالگی کار کرده خرج خونه داده یه زمین کوچیکم گرفته یه خونه درست کرده برا وقتی که ازدواج کرد من اینو تو یه تاپیکیم گفتم. که چقد ذوق داشتیم برای اون هونه ولی پدر شوهرم توش سکونت داشت سند سازی کرد خونه رو بالا کشید ما از صفر همه چیمونو شروع کردیم.گذاشتیم اومدیم یه شهر دیگه سختی زیاد کشیدیم ولی نزاشتیم کسی بفهمه  مخصوصا من که تک دختر بودم وضع مونم بد نبود ولی چون دوسش داشتم موندمو زندگی کردم .خدایی شوهرمم قدر میدونه و الان 10 سال میگذره از ازدواج مون و همچنان همدیکرو دوست داریم.

شماهم اگه میتونی کنار بیای با وضعیت اون اقا و دوسش داری و مطمئنی از اخلاق و رفتارش به حرف دلت گوش کن انشالله که خوشبخت بشی.

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂