2777
2789

واقعا چرا مردم انقدر با خودشون درگیرن.

خدا و قرآن رو فراموش کردن درصورتی که خیلی راحت میتونن آرامش رو به خونه هاشون بیارن همیشه در حال گله کردن هستن 

به خدا روزی فقط یک صفحه قرآن بخون ببین چطور قلبت پر از آرامش میشه، بعد از نمازت زیارت عاشورا بخون ببین چطور زندگیت تغییر میکنه

حاضرم حامی بشم برای کسانی که ضعیفن

من خودمم از وقتی شروع کردم زندگیم واقعا تغییر کرده و میخوام این آرامش رو به بقیه هم پیشنهاد کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از خدا بریدم چون واقعا به کمکش احتیاج داشتم از شعارهای اینجوری کا خداهست وکمک میکنه وتونمیبینی هم خسته شدم ،فقط میخاستم تو این یه موردکمکم کنه تا حالم خوب شه ولی نکرد از حکمت هم نگید دیگه بریدم

..........

من قبلا خیلی اعتقاد داشتم 

ولی بعد ازدواج کلا بی اعتقاد شدم 

حتی نمازمو بعد چن سال ترک کردم😔

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.

من دوسالی میشه که شبا بدون استثا قران و زیات عاشورا میخونم  و بدون وضو نمیخوابم خیلییییییی تو زندگیم تاثیر داشته

حالم اونجوریه که اخوان ثالث میگه: خواهم که به خلوت کده ای از همه دور، من باشم و من باشم و من باشم و منــــــ💔
😂همه چیز ارزون میشه؟ 

عزیزم😅

آره واقعا مشکلات زیادی تو زندگیمون هست 

ولی منظور من افسردگی و حالات شیطانی رو از خودمون دور کنیم، فکر و ذهنمون که خدایی باشه خدا خودش کمکمون میکنه

استاتر یه سوال من ارامش دارم با خدا مشکلی ندارم ولی وقتی نماز میخونم حالم بد میشه 😕

یاد یه چیزی افتادم

دوست برادرم پسر مومنی بود

یه مدت خواب شیطانی میدید

رفت پیش یه روحانی،روحانی بهش گفت نماز نخون خوب میشی

این آقا یه مدت نماز نخوند و هیچ آزاری ندید

این موضوع رو با برادرم مطرح کرد،برادرم گفت بنده خدا،همون روحانی که رفتی پیشش هم شیطان بود..

مجدد شروع کرد به خوندن نماز..

باز هم آزار ها،،هم در خواب،هم در بیداری

نمیدونم در نهایت چیکار کرد،ولی مطمئنا حسی که شما در دلتون دارید حس قلبی خودتون نیست..القای شیطانه

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
یاد یه چیزی افتادم دوست برادرم پسر مومنی بود یه مدت خواب شیطانی میدید رفت پیش یه روحانی،روحانی به ...

😕ن سر این موضوع دارم چل میشم من هیچ وقت به نبود خدا و این چیزا شک نمیکنم ولی تا میرم سر نماز همه اینا خود به خود میاد به ذهنم اصلا حالم بد میشه مرسی از راهنمایت

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
من از خدا بریدم چون واقعا به کمکش احتیاج داشتم از شعارهای اینجوری کا خداهست وکمک میکنه وتونمیبینی هم ...

تا حالا از ته دل صداش کردی، من خودم به شخصه خیلی وقتها به خودم و خدا چیزی میگفتم، چون بنده ی ضعیفی هستم قبلا هم مشکل بزرگی سر راهم بود میگفتم اصلا خدا وجود نداره و ...

ولی هر وقت از ته دل صداش کردم جواب گرفتم و دیدم

مگه میشه کمکت کنه بعد تو نبینی

من قبلا خیلی اعتقاد داشتم  ولی بعد ازدواج کلا بی اعتقاد شدم  حتی نمازمو بعد چن سال ترک ک ...

شوهرت و یا خانواده شوهرت نمازخون هستن

دوست من مایل باشید به شما کمک میکنم

من دوسالی میشه که شبا بدون استثا قران و زیات عاشورا میخونم  و بدون وضو نمیخوابم خیلییییییی تو ز ...

براتون آرزوی موفقیت میکنم

اگه دوست داشتین تو گروه ختم قرآن هم شرکت کنید

😕ن سر این موضوع دارم چل میشم من هیچ وقت به نبود خدا و این چیزا شک نمیکنم ولی تا میرم سر نماز همه ای ...

بله دوست عزیز از نماز زده شدی به خاطر این آخوندها مردم دارن از دینشون برمیگردن

نماز خوندن باید از روی لذت باشه بدونی که میخوای با خدا حرف بزنی نه اینکه از روی عادت بخوای نماز بخونی اینجوری زود خسته میشی بعد از یه مدت هم رهاش میکنی و به قول شما حالت بد میشه