2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره a30

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

هرچی میخرین شیائومی نخرید 

ارزون تره ولی خیلی زود خراب میشه و مشکل خاموش شدن ناگهانی رو داره 

سامسونگ تا ۵ تومن حداقل ۸-۷ مدل داره که میتونید بگیرید خودمم شیائومی رو میخوام بفروشم یه سامسونگ بگیرم از شرش راحت شم

شیائومی بخر تو این رنج

تو دیجی کالا فی لتر کن مشخصات و ظاهر رو مقایسه کن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
هرچی میخرین شیائومی نخرید  ارزون تره ولی خیلی زود خراب میشه و مشکل خاموش شدن ناگهانی رو داره&n ...

این اتفاق خاموش شدن ناگهانی مال مدل پوکو هست

مشکل یه باگ نرم افزاریه که میزنه به سخت افزار و باعث آسیب میشه 

خود شرکتش بابت این نقص توضیح داده بود

یکبار اتفاق میوفته و بعد تعمیر اوکی میشه

از لحاظ های دیگه واقعا گوشی های خوبی ان

خودم این مشکل رو درکنار مزیت هاش تجربه کردم

سامسونگ هم دارم اصلا بد نیست شیائومی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

اگه میخواین نهایت استفاده رو ببرین از این بودجه میتونید A22 وA23 رو به نگاهی به بندازین

تو این رنج هم گوشی خوش دست و خوشگلیه هم سخت افزار قابل قبولی داره با رم ۴ و حافظه ۶۴

اگه حافظه بیشتری نیاز دارید میتونید مدل یکم قدیمی تر M12 با همون ۴ رم و حافظه ۱۲۸ بگیرید

این اتفاق خاموش شدن ناگهانی مال مدل پوکو هست مشکل یه باگ نرم افزاریه که میزنه به سخت افزار و باعث آ ...

گوشی مادرم ردمی نوت ۷ پرو هست پدرم ردمی نوت ۱۱ جفتشونم خاموش شدن یکیشون ال سیدی عوض کرد ۱/۲۰۰ یکیشونم همینجوری خاموش افتاده

خیلی باگ داره به ریسکش نمیارزه واقعا

گوشی مادرم ردمی نوت ۷ پرو هست پدرم ردمی نوت ۱۱ جفتشونم خاموش شدن یکیشون ال سیدی عوض کرد ۱/۲۰۰ یکیشون ...

چه عجیب

شاید فیکی چیزی هستن 

بعد اینکه مشکلی که من میگم ربطی به ال سی دی نداره و به صورت رایگان تعمیر میشه

من خودم پوکو ام ۳ پارسال خریدم همین موقع ها

۳ ماه بعد خاموش شد

با نمایندگی که تماس گرفتم وقتی گفتم یهو خاموش شده روشن نمیشه خودشون پرسیدن پوکو ام ۳ دارید؟

بعدم توضیح دادن همین مدلش اینجوریه به صورت رایگان تعمیر میشه 

از اون موقع تا الان هیچ چیز بدی ندیدم از این گوشی و کاملا به نسبت قیمتش ارزش داره

چه عجیب شاید فیکی چیزی هستن  بعد اینکه مشکلی که من میگم ربطی به ال سی دی نداره و به صورت رایگ ...

درسته، اتفاقا وقتی تعمیرگاه موبایل میریم بیشترین خرابی برای شیائومی هست مدل ام تری هم درسته یکی از پر باگ ترین گوشیای شیائومی هست حق با شماست 

هرچند رابط کاربری شیائومی هم خیلی باگ داره