2777
2789
عنوان

بارداري و بالا آوردن

229 بازدید | 17 پست

ببخشيد دوستان ولي من هفته بيست و ششم هستم 

يه چند وقتههست هرچي ميخورم بالا ميارم 

كسي مثل من بوده؟؟؟؟ 

الان تقريبا دوماهه ١ كيلو هم اضافه نكردم 

دخترم با اومدنت زندگی من و بابات رو رنگین کمون کردی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو دکتر ازمایش بده شاید دفع پروتيت داری

آزمايش تازه دادم 

مشكلي نيست 

بچه هم وزنش نرماله 

اينكه نميتونم چيزي بخورم اذيتم ميكنه

جاری من تمام دوران بارداری اش تهوع داشت. خودش گفت تهوع اش ۲۴ ساعت بعد زایمان از بین رفت

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
خدای من ...مگ نمیگن بعد ماه سه درست میشه من الان ماه چهارم امید دارم درست شه

من ماه چهار قطع شد دو الي سه هفته الان بدتر شدع

وای منم باید بدم مگه چطوریه. 🥺خیلی نگران این ازمایشم  چون از چیزلی شیرین متنفرم.

صبح ک باید ناشتا باشی ی خون میگیرن بعد ی چیزی مث خاکه قند میدن با اب حل میکنی نباید زیر ی ربع بابا بیاری بعد ی ساعت بعد باز خون میدی بعد باز ی ساعت بعدش یبار دیگه ی ادرار هم هست 

اره من سر دخترم شیرینی بدم نمیومد اما سر پسرم از شیرینی بدم میاد 

خون دومی ک گرفت اتاق دور سرم چرخید تا چشامو باز کردم دیدم وسط اتاق ازمایشم همه را بالا اوردم 😔😔

صبح ک باید ناشتا باشی ی خون میگیرن بعد ی چیزی مث خاکه قند میدن با اب حل میکنی نباید زیر ی ربع بابا ب ...

وای خیلی بد مزه هست پس  خدا کنه بتونم  بخورم. چون همش تهوع دارم صبحا   😔چقدر بده این ازمایش خب چرا باید بخوریم خب قند داشته باشیم معلوم میشه خب با ازمایش کوچیک دیگه. چه کاریع 😫