2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من من تازه است یک و دو بیدار شدم⁦☹️⁩

فردا هم ساعت نه سرکار باید برم کلی تمرین دارم بابام میگه جونی برات نمیمونه😒

خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم⁦⁦👌🏻⁩شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅⁦♥️⁩خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو⁦⁦⁦👌🏻⁩😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی⁦ روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌⁦✌🏻⁩م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗⁦♥️⁩عشق دو پا و هلیکوپتری 😎⁦✌🏻⁩
چند وقته اینجوری شدی خواب نمیری 

من خوابم دسته خودمه والا

الانم نخوابیدم تا الان چون ی ساعت دیگه میخواییم بریم سمت کرج گیج خوابم ولی میخواابیدم بیدار نمی‌شدم برا همین بیدار موندم

خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇

منم

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
دقیقا منممممم هرکار بگی کردم اینستا کتاب حتی یه دکلمه حفظ کردم به جهان هستی فکر کردم استرس زند ...

منو بگو اینستا،بازی جدول گوشی،واتساپ ی سر میزنم ،گرسنه میشم ی چیزی می خورم انرژی میگیرم ،فیلم سینمایی میبینم،تو نی نی سایت میچرخم،الانم یه تاپیک زدم ببینم کی بیداره😂