2777
2789

سلامم...من با کاربری دوستم اومدم 

خانوما الان من چیکار کنم؟؟ چطور باطل کنم منکه اصلا دسترسی به دعانویس ندارم 

عقدیم،شوهرم میخواد خونه بسازه و کارشو از پدرش جدا کنه ولی بدون اه و ناله،میخواد رضایت بگیره،چندین روز لج کرد و سرکار نرفت و داشت نتیجه میداد که مادرشوهرم هی میگفت درستش میکنم 

فردای اون روز شوهرم سرشو انداخت پایین رفت سرکار به خدا من موندم چه غلطی بکنم دیگه باهاشم حرف میزنم اعصابشو نداره،دیشب دعوای خیلی بدی شد تا صبح گریه کردم شوهرم گفت نمیرم سرکار و گوشیشو خاموش کرد اونام به گوشی من زنگ میزدن شوهرم رد میکرد،مادرش شب باهام حرف میزد گفت باید بازم برم پیش دعا نویسع،منم مخالفت میکنم فایده نداره،دعارو پاره میکنم میترسم ازین به بعد بره دیگه حتی به منم نگه،جای دعاهارو ندونم،شوهرمم اعتقاد نداره اصلا گیر کردم که چه غلطی بکنم همش چکش میکنن با اینکه میدون نمیده بهشون....حتی حقوقشم پیش پدرش کم میدن،فقط میخواد اه و ناله پدر مادرش پشت سرش نباشه،از یه طرفم به حمایتشون نیاز داره...فقط الان میخوام اون دعاهارو یه کاری بکنم،اونایی که چال کرده تو حیاطو که دیگه نمتونم پیدا کنم....

دروغ نگو....🙂احترام نگه دار... قضاوت نکن... 🙂اگه ریپ زدی و نظری برخلاف نظرم داشتی،میشنوم...فقط با احترام! 🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر تاپیک دعانویسی ممنوعه

اخه از کی کمک بخوام 

دروغ نگو....🙂احترام نگه دار... قضاوت نکن... 🙂اگه ریپ زدی و نظری برخلاف نظرم داشتی،میشنوم...فقط با احترام! 🍃

وای این  فامیلای جادوگر و دعا باز بد کوفتایی ان-_-

یبار یکی از فامیلامون اومد خونمون گفت عه چه حیاط قشنگی اومد و قشنگ چند بار جلو چشام هی خم میشد و با خاک بازی میکرد. اونوقتا نمیفهمیدم داره چه غلطی میکنه بعدش که کلی درد و بدبختی و بلا و بیماری اومد تو زندگیمون رفتیم پیش دعانویس گفت خونتونو بدجور طلسم کردن اینجا بمونین بدتر از این سرتون میاد. مجبور شدیم خونه رو عوض کنیممم🥴🥴

خب باطل كن يا دعا بنويس كه كارت درست شه

چطور باطل کنم؟ دعا بنویسم یعنی برم پیش دعا نویس؟شرایطشو اصلا ندارم...میفهمن اصن...تازه اصلا نمیشناسم دعا نویسی رو

امیدت به خدا باشه هیچ انرژی که قوی تر از خدا نیست بسپار ب خدا

با چشم دارم میبینم که جواب میده 😢

وای این  فامیلای جادوگر و دعا باز بد کوفتایی ان-_- یبار یکی از فامیلامون اومد خونمون گفت عه چه ...

یا خداا