2777
2789
عنوان

دوستان کسی بالشت طبی داره

268 بازدید | 43 پست

از این بالشتها ک بلاگرا تبلیغ میکنن

یا کلا بالشت طبی

برای گردن درد

میخام ببینم جوابه یا فقط تبلیغه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
شوهرم یه مدت جوگیر شد خرید بعد از دوماه انداختش برگشت به همون بالشت قبلیش🤣🤣

جدی یعنی بیفایده اس؟

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندارم ولی میدونم بالش خیلی موثره تو سلامت گردن 

ارزش داره خریدش ولی از ی جای خوب

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
من دارم.بلاگرا نمیدونم چی تبلیغ میکنن، من دیسک گردن دارم استفاده میکنم، چون هفته ها میگذشت نمیتونستم ...

عزیزم منم گردنم درد میکنه و همینجور همسرم

اثر بخشه؟

من ندارم ولی میدونم بالش خیلی موثره تو سلامت گردن ارزش داره خریدش ولی از ی جای خوب

من دکتر گفته از لوازم طبی ها بخر 

والا نمیدونم اسمش چ برندیه

استارتر ایشونم درست میگهبعضیا انگار هیچ جوره راضی نیستنبعضیا هم خیلی راضی هستن

من خودم فقط بالشت پر و نرم باید استفاده کنم 

میترسم نتونم

هیچی مثل بالشت پَر خوب نیست. باید فقط می‌خوابی با بالش قشنگ زیر گردن رو پُر کنی. 

بالش طبی فقط تبلیغه . آیا قوس گردن من و شما یکیه ؟؟ اون بالش رو هم به شما میفروشن و هم من.

https://eitaa.com/good_day
من دکتر گفته از لوازم طبی ها بخر والا نمیدونم اسمش چ برندیه

ب نظرم حضوری برید بهتره، ک لمس کنید از نزدیک و باب میلتون انتخاب کنید

از جاهایی ک بلاگرا میگن سفارش ندید مگر مطمعن باشید از کیفیتشون 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
هیچی مثل بالشت پَر خوب نیست. باید فقط می‌خوابی با بالش قشنگ زیر گردن رو پُر کنی. بالش طبی فقط تبلیغه ...

دقیقا منم فقط با بالشت پر میخابم

و زیر گردنم هم پر میکنم 

ولی گفتم شاید طبی نیست

ب نظرم حضوری برید بهتره، ک لمس کنید از نزدیک و باب میلتون انتخاب کنیداز جاهایی ک بلاگرا میگن سفارش ن ...

ن از بلاگرها ک اصلا

بله میرم از کالا پزشکیا میخرم

دقیقا منم فقط با بالشت پر میخابمو زیر گردنم هم پر میکنم ولی گفتم شاید طبی نیست

عزیزم چطور زیر گردنتو پر میکنی؟

خیلی تجربه اش فردیههمین بالشت که من دارم، یه نفر دیگه زیر سرش بذاره شاید بندازه کنار اصلا نتونه روش ...

بالش واقعا ی مدله ک هرکی یجور میپسنده

بالشت کوتاه و یا بلند 

نرم 

پر

پشم شیشه 

پنبه