2777
2789
عنوان

معایب تاهل و مجردی

488 بازدید | 31 پست

ازدواج کردن هم همش مسئولیت و دردسره، هربار ازدواجی میشم یا فکر میکنم خیلی دلم میخواد به این فکر میکنم که بعد از ازدواج کلی کار خونه و زندگی میشه وظیفه‌م کلی هم باید رفت و آمد خانوادگی جدید داشته باشم میترسم🤦🏻‍♀️ اگه برای خودم منبع درآمد خوب داشته باشم فکر نکنم به ازدواج فکر کنم🤦🏻‍♀️

من بدبینم یا واقعا حق دارم؟  

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

بدبینی عزیزم

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبینی عزیزم

خب مگه اینهمه کار نمیشه وظیفه‌ی آدم؟ راحت نیست که

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
پس اون خلأ احساسی عاطفی رو چجوری میخای جبران کنی

نمیدونم، فکر نکنم بخوام پر کنم

بنظرم ازدواج زمانی خوبه که تو خودت امادگیشو ببینی و بتونی از پس مشکلات همه چی ی زندگی بر بیای یا نه اینکه بفکر کار پیشرفت عشق حال خودت تو مجردی باشی و لذت ببری شوهر خوبم کم پیدا میشه 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

هر کدوم تو زمان خودش،

مجردی دراز مدت و ازدواج زود هنگام زمانی که هنوز به رشد کافی فردی نرسیده باشه، هر دو مورد تبعات داره.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل