2777
2789
عنوان

زیره و رازیانه خوردم

280 بازدید | 15 پست

برا زیاد شدن شیر ،و چند روزه شیر گاو روزی چند لیوان میخوردم نوزاد یه ماهم یبوست شده 

چیكار کنم ب نظرتون از چیه 

خیلی اذیته 

لطفا راهنمایی کنین

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

عزیزم شیر مصرف نکنید

نامیرا هستم🖤 کاربر kimsoli قدیمم به طرز وحشیانه ای کاربریم پاک شد😐🙄 این سومین کاربریمه ،به کدامین گناه؟! همون دانشجوی طب ستتی خودتونم😁 ، عاشقانه ای در قلب اورشلیم 💜 اهل بحثم گفتم بدونی🤐🌹صمیمانه🙌🤝 روانشناسی میخونم 🤍‌ عقده داشته باشیم ! عقده داشتن نیمی از راه موفقیته انیشتین هم عقده دیده شدن داشت!♡ توماس ادیسون هیچوقت نتونست درست تحصیل کنه ، اون خانواده درست و حسابی نداشت ، ولی عقده دیده شدن داشت محمد رضا علیمردانی اون نمیتونست حرف بزنه و الان دوبلوره !!! اون عقده شنیده شدن داشت برای همتون عقده های قشنگ و ارزو میکنم💖 __ namira

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به همونی که گفته شیر چند لیوان بخوری بگو بهت راهکار بده😕

آخه شیر گاو و لبنیات شیرتو سنگین میکنه و دیرهضم و حساسیت زا 

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
دم چه گاو بخور شیرت زیادمیشه

الان برا یبوستش چیکار کنم خاکشیر و شیاف گلیسیرین کرذیم خبری نیس

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

هم برای زیاد شدن شیر هم رفع یبوست کودکتون به این دستور عمل کنین مطمن باشین نتیجه میگیرین

هویج رنده شده+کمی اب لیموی تازه+کمی روغن زیتون و کمی نمک

مخلوط کنین و بجای سالاد در کنار غذا بخورید

خیلی خوشمزس

بشدت شیر رو زیاد میکنه و رفع یبوست

به همونی که گفته شیر چند لیوان بخوری بگو بهت راهکار بده😕 آخه شیر گاو و لبنیات شیرتو سنگین میکنه و ...

الان دیگه نخورم چقدر طول میکشه اثرش بره بچه بی تابی میکنه

هم برای زیاد شدن شیر هم رفع یبوست کودکتون به این دستور عمل کنین مطمن باشین نتیجه میگیرین هویج رنده ...

چشم خیلی ممنون الان چیکار کنم طفل معصوم راحت شه

الان دیگه نخورم چقدر طول میکشه اثرش بره بچه بی تابی میکنه

دو سه روز طول میکشه تا شیرت بهتر بشه 

اگر بچت پسره زیره و رازیانه نخور 

چند روزشه نینیت؟

ببین بچه رو بخوابون 

پاهاشو توی شکمش جمع کن آروم و آزاد کن 

بعد با پاهاش حرکت دوچرخه بزن براش خیلی آروم 

شکمشو به صورت دایره ایی با چند قطره روغن زیتون ماساژ بده 

دو سه روز طول میکشه تا شیرت بهتر بشه  اگر بچت پسره زیره و رازیانه نخور  چند روزشه نینیت؟

۳۷