2777
2789

سلام بعد مدتها برگشتم 

بالاخره با کلی فرسایش و مشکلاتی که تو تاپیکای قبلی در موردش بحث کرده بودم به هم رسیدیم و عقد کردیم 

تمام این مدت رو اونقدر درگیر بودیم اصلا نتونستم بیام اینجا 

خب حالا بگید چه خبرا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جونم مبارکه 😂🤣ماهم بهم رسیدیم البته بدون جریان 

*◄থৣ   یکعـבـב متاهل عاشق هسـבم                                     من باعشق פּ בوستے ازـבواج کرـבم                اگـہ حس کرـבے میتونم کمکت کنم خوشحال میشم בوست خوبم  💖থৣ►

مبارک باشه مهربون حالا که بعد از این همه سختی طعم وصال رو چشیدی برای بقیه عاشقا هم دعا کن :)

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟ راستش زور منِ خسته به طوفان نرسید... گرچه گفتند بهاران برسد مال منی قصه آخر شد و پایان زمستان نرسید... من گذشتم که به عشق تکیه کنم ، جگرم سوخت ولی عشق به عصیان نرسید...

مبارک باشه مهربون حالا که بعد از این همه سختی طعم وصال رو چشیدی برای بقیه عاشقا هم دعا کن :)

به قول محمد صالح علا هروقت سرتونو رو شونش گذاشتین برا بقیه دلتنگا هم دعا کنید💔

به به مبارکت باشه خوشگلم  نه بابا ما که پدرمون دراومد میتونی بری ببینی ماجراهای قبلی رو

باشه 🏃‍♀️

*◄থৣ   یکعـבـב متاهل عاشق هسـבم                                     من باعشق פּ בوستے ازـבواج کرـבم                اگـہ حس کرـבے میتونم کمکت کنم خوشحال میشم בوست خوبم  💖থৣ►