2777
2789
عنوان

موی کوتاه یا بلند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 26 پست
من تمام مجردی موهام تا زیر کمرم بود همیشه بعد اونم یکی دوبار کوتاه کردم و باز بلند بود ،بعد زایمانم ...

حس میکنم ممکنه از خیلی زیاد کوتاه کردن پشیمون بشی 

یه مدل که تا گردنت باشه انتخاب کن برای رسیدگی راحت تر 

اما برای ریزش باید موهاتو تقویت کنی 

تا چه اندازه میخوای کوتاه کنی؟راستش من موهامو صاف میزنم از تیکه تیکه خوشم نمیاد 

اخرین بار خیلی از مدل تیکه تیکه بدم اومده بود ک یکدست کردم ،جوری باشه ک حدودا با کش مو بسته بشه 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حس میکنم ممکنه از خیلی زیاد کوتاه کردن پشیمون بشی  یه مدل که تا گردنت باشه انتخاب کن برای رسید ...

اره تا گردن میزنم بیشتر از اونو تا حالا اصلا نزدم هیچ وقت البته هیچ وقتم نمیخوام ریسک کنم کوتاه تر از جای گردن بزنم.

میدونی از یه طرف الان کلی درس وتمرین دارم از یه طرفم ریزش موی جدید همش عین پیرزنا موهامو میبام ن مدل خاصی ن رسیدگی درستی ،میدونم بعد زایمان سرم ازاین شلوغتر میشه واسه همین گفتم کوتاه تر کنم خوشکل ببندم بالا سریع شونه بشه و شسته بشه

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
اخرین بار خیلی از مدل تیکه تیکه بدم اومده بود ک یکدست کردم ،جوری باشه ک حدودا با کش مو بسته بشه  ...

تا زیر گوش یکدست کوتاه کن  پایین با کش بسته میشه با کلیپسم قشنگ میشه

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
تا زیر گوش یکدست کوتاه کن  پایین با کش بسته میشه با کلیپسم قشنگ میشه

عکسی دارین ممنون میشم بفرستین ک بهتر متوجه بشم مدلشو

عکسی دارین ممنون میشم بفرستین ک بهتر متوجه بشم مدلشو

من توی بارداری و بعد زایمان این مدل زدم بعد تا کمرم بلند شده بود دوباره تا سرشونم زدم تصمیم دارم برم کوتاه ترش کنم چون هم شیک میشه هم شستشو راحته

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
من توی بارداری و بعد زایمان این مدل زدم بعد تا کمرم بلند شده بود دوباره تا سرشونم زدم تصمیم دارم برم ...

اره خیلی خوشکله همینو میزنم ممنون.

الانم میخوام کوتاه کنم.انشاءالله چند روز ب زایمانمم بمونه کوتاه میکنم .

ممنون ک واسم عکس فرستادین خیلی خوشم اومد ازمدلش

اره خیلی خوشکله همینو میزنم ممنون. الانم میخوام کوتاه کنم.انشاءالله چند روز ب زایمانمم بمونه کوتاه ...

خواهش میکنم ❤❤❤

اره تا گردن میزنم بیشتر از اونو تا حالا اصلا نزدم هیچ وقت البته هیچ وقتم نمیخوام ریسک کنم کوتاه تر ا ...

امتخانش کن خیلی هیجان انگیزه 

جذاب ترین قسمتش برای من ماشین کردن موهام بود خیلی کیف داد 😂😂😂

بعدم موی کوتاه خیلی راحته

امتخانش کن خیلی هیجان انگیزه  جذاب ترین قسمتش برای من ماشین کردن موهام بود خیلی کیف داد 😂😂😂 ...

اره عزیزم کوتاه کردم واسه خواهرم عکس دادم میگه وای چقدر تغییر کردی واسه شستن و رسیدگی واقعا راحت شدم انشاءالله قبل زایمانمم کوتاه میکنم یک زره دیگه فقط با کش مو بسته بشه بعد ازاون ب مرور میزارم بلند شن هم تنوع هم راحتم اینجوری 

عزیزم الان عکس سونو هشت هفتتو دیدم تو اون یکی تاپیک قفل بود نشدجواب بدم،،ای جان نی نی دقیق وسط رحمت جاخوش کرده😁نه سمت راسته ونه چپ،ولی میگن معمولا اگه وسط باشه ممکنه پسرباشه،،ایناهمش احتماله ودرصدخطا دارن،،ایشالا جنسیتش هرچی بود سالم بغل بگیریش

عزیزم الان عکس سونو هشت هفتتو دیدم تو اون یکی تاپیک قفل بود نشدجواب بدم،،ای جان نی نی دقیق وسط رحمت ...

ممنون عزیزم فقط تنش سالم باشه