2777
2789
عنوان

موی کوتاه یا بلند؟

1668 بازدید | 26 پست

سلام ب همگی ،دوستان من همیشا موهام حالت چند تیکه داشت چطور بگم یعنی موهامو میاوردم جلوی سرم میبستم وکوتاه میکردم و خیلیم خوشکل میشد یعنی چندین سال این کارو میکردم ولی خب یهو بدم اومد از این حالت چند تیکه بودن موها اینکه طبقه طبقه بود

الان قشنگ صاف ویکدست کوتاه کردم ک تا جای گردنم بود الان زیر شونه ام هست .

اول اینکه ب تازگی باردار شدم و دوما ریزش مو هم دارم بنظرتون موهامو کوتاه تر کنم یا نه؟

البته اینم بگم خبری از عروسی و...اینجا نیس و من حجاب دارم بیرون 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

فکرکنم واسه امسال موی کوتاه مد باشه درسته ؟ منظورم اینکه کوتاه تر کنم پیشمون میشم؟؟اخه درست حسابی وقت رسیدگی بهشون هم ندارم..

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریزش مو با کوتاهیی درمان نمیشه

موی کوتاهم زیبایی ندارع از نظر من برای خانوم

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

من به شخصه مو کوتاه دوست ندارم یک بار موهامو کوتاه کردم خیلی پشیمون شدم 

برای ریزش مو، مو کوتاه فکر نکنم زیاد تأثیر داشته باشه 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
کوتاه کنی یا نکنی ک تاثیری تو ریزشش نداره...

نمیدونم ولا چون هرکی دیدم ریزش موی زیاد داشته کوتاه کرده چون موقع بستن مو زیاد ب ریشه مو فشار نمیاد  ک کشیده بشه

من هم‌موهای خیلی بلندو تجربه کردم که تا زیر باسن بوده هم موهای فوق کوتاه که پیکسی زدم با ماشین 😁😁

از نظر من هردوتاش قشنگه و موی کوتاهم خیلی حال میده و باعث میشه چهره ی ادم تغییر اساسی کنه 

مو بلند میشه بنظرم یبار امتحان کن کوتاه کردنشو من راضی بودم

کوتاه کن 

من عاشق موی کوتاهم خیلی شیکه

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
من هم‌موهای خیلی بلندو تجربه کردم که تا زیر باسن بوده هم موهای فوق کوتاه که پیکسی زدم با ماشین 😁😁 ...

من تمام مجردی موهام تا زیر کمرم بود همیشه بعد اونم یکی دوبار کوتاه کردم و باز بلند بود ،بعد زایمانم وحشتناک ریزش مو داشتم ک خیلی کوتاه کردم حداقل وقت کمتری میبرد واسم رسیدگی شون.

الان دوباره باردارم میگم فعلا ک میشه تا حدودی رسیدگی کنم ولی بعد زایمان نمیدونم میرسم یانه درست رسیدگی کنم  یانه واسه همین دو دل شدم وگرنه اخرین بار ک موهامو یک دست کردم اصلا قصد کوتاهی نداشتم.

کوتاه کن  من عاشق موی کوتاهم خیلی شیکه

شما ایده ای دارین یعنی مدل خاصی دارین واسم بفرستین ببینم؟

چون الان کوتاه نکنم حتما بعد بدنیا اومدن بچم کوتاه میکنم ک راحت بتونم ب موهام برسم 

شما ایده ای دارین یعنی مدل خاصی دارین واسم بفرستین ببینم؟ چون الان کوتاه نکنم حتما بعد بدنیا ...

تا چه اندازه میخوای کوتاه کنی؟راستش من موهامو صاف میزنم از تیکه تیکه خوشم نمیاد 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤