2777
2789

نداره اسباب بازی؟

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه لازم داره واقعا بخر.اگه میبینی سواستفاده میکنه و کاره همیشگیشع،نخررررهیچ بچه ای باگریه کردن چیزیش نشده

اینا براشکست دادنه توه  که گریه میکنه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه اتاق پر اژ اسباب بازی داره

خب با خودت چندتا اسباب بازی ببر

الکی برو داخل مغازه بگو خریدم

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
اگه لازم داره واقعا بخر.اگه میبینی سواستفاده میکنه و کاره همیشگیشع،نخررررهیچ بچه ای باگریه کردن چیزی ...

مثلا یه عالمه ماشین داره اما الان یه ماشین جدید دیده بود پول کافی همراهم نبود هر چی اروم براش اوضیح دادم بریم پول بیاریم بعدا میخرم فایده نداشت عالم و ادم منو نگاه میکردن حس شرم و خجالت داشتم سرم درد میکنه

وسط بازار؟خیلی نظرتون کاربردی بود😂😭

😂

برو باهاش مثلا درد و دل کن انگار که ادم بزرگه 

بش بگو شما باید مامانو درک کنی من که پولام تموم شده از کجا بیارم

ادمای بزرگ مامانشون رو نارراحت نمیکنن 

شما داری کاری میکنی که من جلوی بقیه مردم خجالت بکشم

باهاش حرف بزن 

باید بفهمه که برای به دست آوردن خواسته هاش نباید گریه کن و این راهش نیست 

اگه هر دفعه با این کارش به خواسته اش برسه دیگه نمیتونی بعدا جلو دارش بشی

با ملایمت باهاش صحبت کن 

یا مثلا زیر بالش یه چیزی بذار و بگو اگه این کار و نکنی فرشته ها برات جایزه میذارن

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

پسر منم همینه، یااز جلوی جاهایی که میدونم اسباب بازی دارن رد نمیشم، یا اگرم ببینه و لج کنه، میگن اینا فروشی نیستن به ما تمیفروشن، حتی میبرم تو مغازه و جلو مغازه داره میگم اینا فروشی نیستن؟؟ و اونم میگه نه، و پسرم چندتا سوال میکنهو یکم نق بعد حواسشو پرت میکنم،پسرم سه سالشه

باهاش حرف بزن  باید بفهمه که برای به دست آوردن خواسته هاش نباید گریه کن و این راهش نیست  ...

والا میخواستم هم نتونستم بخرم و این بار دومه که این اتفاق افتاد پس چرا یاد نمیگیره