2777
2789
پسر منم همینه، یااز جلوی جاهایی که میدونم اسباب بازی دارن رد نمیشم، یا اگرم ببینه و لج کنه، میگن این ...

بله سه سالگیش دقیقا همین کار رو میکردم الان عاقل تر شده قبول نمیکنه میگه فروشیه شما هم این ترفند تا یکسال دیکه نهایت جوابگویه

همسن پسر منه.یه روش میگم واسه پسر من خیلی جواب داد

ستاره دادن

اینجوریه که یه تابلو بذار اتاقش و براش توضیح بده بابت هر کار خوبش ستاره میگیره ستاره ها که مثلا ده تا شد هدیه میگیره و اگه کار اشتباهی کنه یه ستاره پاک میشه.روی حرفت هم بمون و نذار با کولی بازی کارش رو پیش ببره.اول از کارای کوچیک شروع کن مثلا اسباب بازی ها رو جمع کنه ستاره بده.کادوها رو چند بار به انتخاب خودت و همسرت یک بار خودش انتخاب کنه

همش هم‌اسباب بازی نباشه مثلا یه خوراکی یا اینکه بره پیش دوستش و این جور چیزا

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا میخواستم هم نتونستم بخرم و این بار دومه که این اتفاق افتاد پس چرا یاد نمیگیره

به مرور زمان یاد میگیره 

باهاش با ملایمت برخود کن تا لج نکنه

کم‌کم دیگه این کار رو انجام نمیده

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
عالی بود نظرت حتما انجام میدم

هر بار که گریه کرد یه ستاره پاک‌کن.دفعه ی اول رو با نظر خودش هدیه بخر تا تشویق بشه و همکاری کنه.ولی کم کم تعداد ستاره ها رو زیاد کن ورشکست نشی😂اول سه تا ستاره بعد ۵ تا بعد بیشتر

یه کم که موضوع رو متوجه شد هدیه ها رو کوچیکتر کن مثلا پسر من عاشق اینکه بره پیش خواهرزادم.وقتی میدونم روز بعد اونجا دعوتیم میگم اگه تا فردا ستاره ها ۵ تا شد میریم خونه خاله

یه بچه ی حرف گوش کنی میشه بیا ببین😂😂😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
مثلا یه عالمه ماشین داره اما الان یه ماشین جدید دیده بود پول کافی همراهم نبود هر چی اروم براش اوضیح ...

اوووو اینکارارو پسر۴ سالم اینقددد سرم میاره،مهم نباشه برات،ولی جلوش وایسا

یه بار پسرم تو مغازه گرفت دراز کشید براش ازااین هباب سازا ابکیا بخرم.منم تازه دوروز پیش خریده بودم ریخته بود همشو،پولمم براش بستنی گرفتع بودم و کتاب،گفتم نمیخرم.نیم ساعت کله راه تو خیابون جیغ زد و پرید تو هوا نخریدم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اصلا اون لحظه هیچ صدایی نمیشنوه فقط جیغ میزنه

والااا خاستم همینو بگم.ولکن این نظرات سازنده رو اینا خودشون بچه ندارن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡