2777
2789

کو کو هیجان گرفتم بزار 😍😂

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دیروز تا حالا کلی گریه کردم امروز هم عکس واقعیم را واسه ش فرستادم 

بعدش ...

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

و شوهر سابق هرزه ام هزار تا بلا سرم آورد امضام هست آخرم طلاقم داد سریع ام ازدواج کرد

بچه ها مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام 😔دلم خونه 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
کو کو هیجان گرفتم بزار 😍😂

تاپیکای منو بخون یه رابطه مجازی را شروع کرم یعنی اون اومد پی وی بعد کلی دروغ گفتم امروز یه استوری غمگین گذاشت من ریپلای زدم و ازش باز عذرخواهی کردم

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

یکم حرف زدیم بهم گفت عوضی دلم واست تنگ شده بعدش اومد مدل احساسی باهم حرف زد که دلم میخواد پیشم باشی و از اینا بعد تصمیم گرفتم یهویی عکسمو بفرستم 

تاپیکای منو بخون یه رابطه مجازی را شروع کرم یعنی اون اومد پی وی بعد کلی دروغ گفتم امروز یه استوری غم ...

دوست داره ؟؟

عکسمو دید باز یه چیزایی خصوصی پرسید که بماند بهش گفتم از صدات معلومه تو ذوقت خورده اونم گفت خب آره من به اون شخصیت قبلیت عادت کرده بودم 

بهش گفتم حق داری و گفت نمیتونم مثل قبل بهت زنگ بزنم و پیام بدم منم بهش گفتم اگه حالتو بد میکنه نمیخو ...

خخب ولش کن بگو من فقط قصدم این بود ک حقیقتو بدونی و انتظاری ازت ندارم امیدوارم خوشبخت بشی

هدف اینه سال دیگه این موقع، سر جای الان نباشم 🧚‍♀️🚣‍♀️🚴‍♀️🥳

من واسه سوغاتی محل تدریسم خریده بودم گفتم میام میدم به همون کافه که پاتوق هست  چون اون تهرانه و ازم دوره . گفت نمیخواد و اگه خواستی خودتو میبینم