2777
2789
عنوان

خونه رو بدیم اجاره به فامیل یا نه خالی بمونه؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3272 بازدید | 152 پست

معلومه خدارو شکر ب پولش نیاز نداری، از من ک یه هفته میرم شهرستان بین خونه مادرم و مادر شوهرم الاخون والاخونم  و وسایلم بیشترشون تو ماشینن اصلا نمیتونم خالیشون کنم تو  خونه مادرشوهر یا حتی مامان خودم 

ب تو نصیحت اسایشت رو فدا فامیل نمک نشناس نکن

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
اول فامیلت کیه؟ وضعیت الان مالیش چطوره؟

دختر داییمه وضعش بد نیست ماشین خریدن الان میدونم که واسه پیش بخوان باید ماشین بفروشن.داییم به این بهونه که خونه ما نزدیکشونه گفته بپرسه مامانم که میدیم اجاره یا نه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نده.یه نه بگو نه ماه رو دل نخور.به فامیل دادی نمیتونی بیرونش کنی این یک.دوم زد خونه اتو داغون کرد ...

واقعا؟؟؟ آخه داییم رو انداخته و مامانم بشدت راضیه میگه هر وقت اومدین بیاین خونه ما برو اتاقت...راستش مامانم روش نمیشه بیشتر.....خیلی اصرار میکنه

نه مگه شهر دیگه خونه نداره !!! شما خودتون استفاده میکنید دیگه

من بودم هرگز رو نمی انداختم

همین دیگه اگه میخواستم اجاره بدم تو این 2 سال میدادم

ولی تو یه موقعیتیم الان بچه نوزاد دارم پیش نمیاد زیاد بریم بیشتر خانواده ها میان.واسه همین از مامانم پرسیدن

اگه وضعشوم خوب نیست بده اما پول پیش رو حتما بگیر شده کم بگیر ولی بگیر ولی در کل ندی بهتره

مامانم میگه پول پیش نگیر

اگه بخوام بدم اجاره بدون پول پیش و با اجاره حداقل میشه...راهی نداره

واقعا؟؟؟ آخه داییم رو انداخته و مامانم بشدت راضیه میگه هر وقت اومدین بیاین خونه ما برو اتاقت...راستش ...

ما هم نزدیک فامیل شوهرم گفت و شوهرم گفت دادمش اینقدر رهن  یک قیمت نجومی گفتا که خودش دیگه ادامه نداد به نظرم جز درد سر نیست .نه بگو ولش کن فردا اگه طوری شد همین مادرت پشتتو نمیگیره شک نکن.به حرف مادرت هم نرو قشنگ بنداز گردن شوهرت بگو راضی نیست میگه میخوام بیام راحت باشم شب خونه خودم بخوابم بچه دارید مثلا بگید نمیتونید تو یک اتاق با بچه بخوابید بهانه بیارید و نرید

خونه برای کیه، شما یا شوهرت ؟ و اینکه قرارداد خیلی دقیق و درستی باید بنویسین، وگرنه نمیتونین طرف رو ...

خونه 3 دانگش مال منه

فکر نکنم بخوان قرارداد بنویسن رابطه داییم با مامانم اینجوری نیست که قرار داد بنویسن بینشون

بنظرم بذار بمونه خودت میری شهرستان خونه خودت راحت تر ی

منم همینو میگم شوهرمم همینطور

ولی موقهیت یه جوریه مامانم هی میگه خوب نیست زشته شما که اینجا نیستین

اگه نیازی به پول اجاره خونتون ندارید که اصلا نده.بزار خالی بمونه خودتون هروقت رفتید راحت باشید 

هیچکی از پول بیشتر بدش نمیاد با پولش میتونم یسری کارا بکنم ولی میترسم بخاطر دردسراش.راستش تا قبل اینکه تاپیک بزنم راصی تر بودم نظرا رو خوندم میگم نشه کدورت