2777
2789

من و همسرم تو شهر خودمون خونه داریم که بیشتر وسایلامون همونجا تو خونه سرجاشه و وقتی میریم شهرمون واسه دیدن خانواده ها میریم خونه خودمون چند روز میمونیم.

امروز مامانم زنگ زد که یکی از فامیلای نزدیکمون میخواد اونجا رو بدون پول پیش اجاره بگیره و ما میتونیم وسایلا رو بزاریم تو یه اتاق همونجا درش رو ببندیم

ما تا 3 سال دیگه برنمیگردیم شهرمون

از طرفی روم نمیشه حالا که رو انداختن واسه اجاره بگم نه از طرفی وسایلم روهم تو یه اتاق خراب میشه از طرفیم هر وقت بریم شهرمون باید بریم خونه مامانم اینا یا مادرشوهرم اینا

و اینکه خب 2سال خونه خالی بوده و 3 سال دیگه هم خالیه اینطوری اجاره هم میگیرم

همسرمم موافق نیست ولی میتونم راضیش کنم

چکار کنم بنظرتون؟؟؟

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نده.یه نه بگو نه ماه رو دل نخور.به فامیل دادی نمیتونی بیرونش کنی این یک.دوم زد خونه اتو داغون کرد هیچی از دستت برنمیاد اگه کرایه نداد بازم دستت هیچی نیست نمیشه بیرونش کنی.من خط قرمزمه نه هیچی به فامیل میفروشم نه از فامیل میخرم نه هیچ کدوم قدیما خونه داشتیم از فامیلا شوهرم گفتن ندادیم

اگه وضعشوم خوب نیست بده

اما پول پیش رو حتما بگیر شده کم بگیر ولی بگیر

ولی در کل ندی بهتره

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

خونه برای کیه، شما یا شوهرت ؟

و اینکه قرارداد خیلی دقیق و درستی باید بنویسین، وگرنه نمیتونین طرف رو بلند کنین، خصوصا فامیل رو. ملک داره روز به روز گرون میشه و اجاره میره بالا، نمیتونن برن جای دیگه، میمونن توی اون خونه همینجوری.

زبان فرانسه تدریس میکنم، آنلاین https://www.instagram.com/francais_fle/
من قبول نمیکردم.  البته اگه دستشون خالیه و مشکل دارن قبول کنین ولی قرارداد محکم ببندین و رفاقت ...

دختر داییم هست با همسرش که داییم به مامانم گفته نمیخوان بدن اجاره؟ مامانم گفته بزار بپرسم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم