2777
2789

تا اخر بخونیداین قضیه مال سه روز پیشه 

سه روز پیش دختر داییم از بس پرور بود توی گوشیش چیزای مستهجن میدید و کارای چرت و پرت میکرد 

داییم هم بهش تذکر داد ک اینکارو ادامه نده ولی دخترداییم حرفش رو گوش نداد داییم هم اعصبانی شد گوشیش رو گرف زد نابود کرد دختر دایی عقده ام هم گریه کرد و قهر کرد 

باز دیروز من برای اینکه برم خونه مادربزرگم سر بزنم بهش ب خودم گفتم یکی برم بالا تا دختر دایی کوچیکم ک دوسالشه رو ببینم رفتم خونه اش دیدم دختر دایی بزرگم اونجا افسرده نشسته منم کنارش رفتم بهش گفتم متاسفم بابت اینکه گوشیت رو ازدس دادی کاشکی از قبل حرفم رو گوش میکردی ک این اتفاق الان نمیوفتاد بعد ازش هم پرسیدم ک کی گوشی دوباره میخری 

باز الان تازه چن دقیقه پیش مادرجونم ب مادرم زنگ زد گف ک چرا فاطمه (اسم من فاطمه هس) به دختر دایی گفت ک خودت رو بکش تا خلاص بشی!!😐

خدایی من کجا گفتم خودترو بکششششش؟؟؟!! 

😭😭😭😭

همین کار الان باعث نابودی بخشی از زندگیم شده 

پدرم الان چن دقیقه پیش منو کتک زد هزارتا فحش بهم داد😭😭💔

خدایا یعنی گناهم چی بودههه؟؟!! من هیچی درباره خودکشی بهش نگفتم😭😭 فقط بهش گفتم مراقب خودت باش😑😑

الان باگریه دارم اینو تایپ میکنم الان دیگ ابروی من رف چیکار کنم حالا!؟؟😭😭😭😭

دختر داییم ب پدرش گف ک من بهش گفتم خودکشی کن 😭😭😭😭😭

خدایا اینا رو لعنت کن ک توی زندگی شون دیگ خیر نبینند😭😭😭

الان حق با کی هست؟؟؟😭😭😭😭😭

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید؟😭💔

میخواستی فضولی نکنی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ دختر داییت احمقه.ابروت نرفته فقط واگدارش کن بخدا و قطع رابطه تمام

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

ععععجججبببب

برو واسشون توضیح بده

بگو من بهش گفتم که کار اشتباهی کرده قسم بخور ک همچین حرفی نزدی بهش.

پدرتون چه ادم بی منطقی هستن که به خاطر چیزی که مطمئن نیست شمارو کتک زدن

دیگه پدرتم عزییزم نباید کتکت نیزد واقعا بعضیا زود قضاوت میکرد به خدا من بودم بیچارش میکردمم 

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
ععععجججبببب برو واسشون توضیح بده بگو من بهش گفتم که کار اشتباهی کرده قسم بخور ک همچین حرفی نزدی به ...

به خدا اینقدر گفتم کاری نکردم داداش منم پیش من کنار دختر داییم حضور داش اونم گف ک من هیچی نگفتم بخدا الان ب هزارتا چیز قسم خوردم 

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید؟😭💔
به خدا اینقدر گفتم کاری نکردم داداش منم پیش من کنار دختر داییم حضور داش اونم گف ک من هیچی نگفتم بخدا ...

مقصر اول و اخر خانوادتن.

اونا باید جلوی داییت طرف تورو میگرفتن نه اینکه بیات بزننت‌

دختر دایید فیلم مستهجن میدید و با خودش .... ؟؟؟؟؟

داییت از کجا متوجه شد؟؟؟؟؟؟؟