من هر روز صبح که بیدار میشم اول صورتمو با لیف میشورم مسواک میزنم و موهامو شونهمیکنم ولی ارایش نمیکنم
شوهرم میگه صورتت مثل ماست یا برو قیافت و تو آینه نگاه کن حالم بد میشه من تا کرم میزنم صورتم جوش میزنه و چرب میشه و زیر چشام از کمبود خواب سیاه شده و هم از قبل یه مقدار بود چون ارثیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا لعنت کنه این بلاگر هارو زندگی مردم رو به گند کشیدن ، هر روز صبح زود ارایش کرده و بهترین لباس پوشیده اماده اند مردا اینارو میبینن انتظار دارن زناشون هم همین باشه دیگه ...
اره ارایش کردم اون یک کرم پودر نچرال ابرو هام اره پره اره دوس دارم بن مژه بزنم که دائم ...
بعد میتونی رو بن مژت خط چشم پیاده کنی
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....