2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جراحی کرد الان چطوره؟

۳سالسه آره شکرخدا اوایلش ی کم سخت بود شیشه شیر مخصوص و اینا ولی زود تموم شد سختی ها باید ببینی ماشاللع چ دختر باهوووووشیه اون لبش هم از دوطرفه شکاف داشت  اما ی چیزی عجیبه باهوشه 

عزیزم ابجی منم شکاف کام بود سریعا تا ب حرف نیومده عمل کن دور عمل کنی بعدا از تو بینیش حرف میزنه

خواهش میکنم هر تجربه در مورد این بیماری دارید بهم بگید ممنون

خواهش میکنم هر تجربه در مورد این بیماری دارید بهم بگید ممنون

فداتشم اصلا چیز سختی نیس اون زمان منو مادرم همممش گریع میکردیم انقد سخت گرفته بودیم اما اونطور سخت نبود تو ۶ماهگی عملش کنی اصلا هم اذیتت نمیکنه از ما بزرگ بود خیلی عذابمون داد

میگن این جور بچه ها از لحاظ شنوایی و تکلم مشکل دارن درسته؟

شکاف کام داره فقط یا لب شکری هم هست!

اگر فقط یه شکاف کام ریز باشه عمل میکنن زود خوب میشه.. اگر کامل سقف دهانش باز باشه یا شکاف تا لبها و.. ادامه داشته باشه.. اونا آره..  یه کم رو شنواییشون تاثیر داره.. نه اونقدر..

یکی از آشناهای نزدیک منم شکاف کام و لب و.. همه رو داشت.. تو نوزادی عمل کردن.. لبش مشخص هست ولی کامش خوب شده.. گوشش رک هم عمل کرد تو بزرگی و الان عادیه .. گوشاش تیز نیست.. صداهای خیلی ریز رو گاهی متوجه نمیشه.. ولی از اون حد به بالا رو خوب متوجه میشه