2777
2789
عنوان

دانشگاه

100 بازدید | 11 پست

کسی میدونه انتخاب رشته دانشگاه آزاد چجوریه؟

اگه کسی میدونه برام توضیح بده چون فقط امروز وقت دارم 

کافی نتی امروز جمعه بعید میدونم باشه

پندار نیک،گفتار نیک،کردار نیک 

اگه با سوابق تحصیلی میخوای انتخاب رشته کنی مثلا از تجربی حسابداری بخونی باید بری دانشگاه اگه هم صرفا میخوای رشته‌های خود تجربی رو بری میشه از خود سایت بری

اگه با آزمون هم میخوای از سایت برو

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایه‌هاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بلد نیستم گفتم یکی برام توضیح بده چجوریهتا خودم انجام بدم

میری تو سایتش

اون پایین زده خرید کارت

بعد میزنی رو اون قسمت شماره کارت و اینارو وارد میکنی ی سریال بهت میده

وارد قسمت انتخاب رشته میشی مشخصاتت رو با سریال کارتی ک خریدی وارد میکنی بعد میری مرحله بعد که انتخاب رشتس بعد کد رشته هاتو میزنی و تایید رو میزنی همین

اگه با سوابق تحصیلی میخوای انتخاب رشته کنی مثلا از تجربی حسابداری بخونی باید بری دانشگاه اگه هم صرفا ...

من ار تجربی میخام برم علوم ورزشی امروز که دانشگاه نیست

من ار تجربی میخام برم علوم ورزشی امروز که دانشگاه نیست

شنبه برو

منم میخوام شنبه برم فکر نکنم ثبت نام نکنن

دختر خاله من از تجربی رفت حسابداری، دیروز زنگ زدم بهش پرسیدم گفت میری دانشگاه با مدرک دیپلم و ریز نمرات و شناسنامه و خلاصه مدارک ثبت نام، یک فرم بهت میدن پر میکنی و ثبت نام میکنن. با سامانه کاری ندارن

شنبه برومنم میخوام شنبه برم فکر نکنم ثبت نام نکنندختر خاله من از تجربی رفت حسابداری، دیروز زنگ زدم ب ...

یعنی فردا برم دانشگاه قبول میکنن؟

من هنوز مدرک دیپلم ندارم

میگن قبول میکنن دی امتحانارو پاس کنم

میری تو سایتشاون پایین زده خرید کارتبعد میزنی رو اون قسمت شماره کارت و اینارو وارد میکنی ی سریال بهت ...

بعد یه چیزی من هنوز نتونستم دیپلم بگیرم و اینکه گفتن دانشگاه آزاد اکثرا قبول میکنن دی پاس کنی امتحانارو 

بعد یکی از اقوام الان گفت کافی نت گفته هدایت تحصیلی لازمه 

هدایت تحصیلی چی

یعنی فردا برم دانشگاه قبول میکنن؟من هنوز مدرک دیپلم ندارممیگن قبول میکنن دی امتحانارو پاس کنم

یعنی تجدید داشتید و الآن میخواید دی پاس کنید؟

والا یکی از اقوام ما هم تجدید داشت همین پارسال رفت آزاد ولی اون شهریور پاس کرد دی نبود حالا نمیدونم این مورد رو

میری تو سایتشاون پایین زده خرید کارتبعد میزنی رو اون قسمت شماره کارت و اینارو وارد میکنی ی سریال بهت ...

این با آزمون و بدون آزمون چجوریه؟

میگن بدون آزمون از فردا شروع میشه