2777
2789

میشه اگه نیاز نداریدشون بدید به من؟🥲

تجربیم، کتاب دارم ولی چاپ ۹۹ و ۱۴۰۰ هستن و بدردم نمیخورن .

امیال کنکور دارم از وقتی فهمیدم بعضی کتابام بدرد نمیخورن ناامید شدم، پدر و مادرمم گناه دارن، من همینجوری خودم براشون خرجم و به اندازه کافی پولاشونو خرج کردم اگه کتاب باز بخوام ازشون که دیگه هیچی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من كنكوري نيستم ولي ديدم تو همين سايت كنكوريهايي كه قبول ميشن كتابهاشون رو ميفروشن مجاني نميدن بالاخ ...

اره خب، ولی من دیدم کسایی رو که نذر میکنن اگه قبول شن کتاب هاشونو بدن به یکی دیگه 

عزیزم 98 به بعد تغییری نداشته همون کتاباروبه صورت آموزشی دوتا درمیون بزن بعد برو فایل کتابای نردبامو دانلود کن سوالای سختتر حل کن و ازمون بده

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی، ممنونم🖤✨خدایا شکرت برای همه چیز✨خدایا متاسفم،متشکرم، دوستتدارم،منوببخش✨یاضامن آهو✨با افتخار بگو: «أَشْهَدُ أَنَّ عَلیّاً وَلیُّ الله»✨اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.✨777هستم ✨ایران وطنم و تنم ✨ایران جان همیشه با استقلال و استوار باشی وچشم دشمناتو کوررر کنی✨ حجاب هرکس انتخاب خودشه 🖤اگه تونستید تاپیکای جالب احکام مذهبی و ختم قران و نماز و نذر صلوات و ایت الکرسی برای حاجت روایی منو تگ کنید حتما🖤