بچه ها من یه وقتایی زیاد از حد فکر میکنم یا ذهنمو درگیر میکنم میدونم اخلاق خوبی نیست ولی همیشه کلی فکرای مختلف توسرم یکدفعه شدت میگیره خیلی موقع ها شده بیخود بوده حتی ،مثلا من صبح از کسی که دوستش دارم پیام صبح بخیرخیلی گرمو اینا گرفتم و حرف زدیم رفت سرکارش چون کارش عقب افتاده بود و چون مریض بود من حدود ۱ ساعت و نیم پیش زنگ زدم حالشو بپرسم که جواب نداد معمولا حداکثر تا نیم ساعت بعد تماس میگرفت بعد تو واتساپ دیدم در حد ۷، ۸ ثانیه آنلاین شد دوباره آف ،نمیدونم چرا انقد عصبی شدم میترسم زنگ بزنه سرد برخورد کنم خیلی هم تیزه نمیخوام خودمو سبک کنم شما جای من بودید چه فکری میکردید؟اصلا میگفتید چیزی؟
وقتی زنگ زدی افتاده براش دیگ من بودم زنگ نمیزدم تا خودش زنگ بزنه
شاید خواسته بخوابه فقط واتساپ چک کرده بعدا بهت زنگ بزنه
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نهههه سرکاره ،شغلش آزاده چون زنگ که نمیزنم ولی پیام دو دلم میگم ندم تا شب ،ها؟
اره به نظرم ی کم صبر کن
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
دیشب بیرون بودیم کلی حرصم داد هی میگفت وای من جای باباتم و ازین چیزا در صورتیکه ۸ سال تفاوت سنی داریم سن منم کم نیست ولی چون بیبی فیسم مدام اذیت میکنه من اعتماد بنفسمو از دست میدم ولی اون فکر میکنه خوشم میاد ذوق میکنم😐😐😐😐😐😐😐
بنظرم پیام بده ازش توضیح بخواه همین چند ثانیه ک آنلاین شده رو میشد ب تو پیام بده. 🚶🏽♀️
وای ن خیلی ضایع است بگه چرا انلاین شدی به من پیام ندادی