2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا راس میگم 😂😑 چی همه تعجب کردن😐🤣 من برعکس همین دیروز ظهر خوراک هندی گذاشتم سوسیس هاش نمیدو ...

نوشابه برا تندی زیادغذا خوبه برا شوری سیب زمینی خوبه ولی تو خورش بدا برنج نمیشه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
یک غذای بهتر درست میکردی  لااقل کبابی چیزی  پدر شوهرت را بفرست چند سیخ کباب بگیره  ...

چند روزه همش گوشت و مرغ و کبابی میخورن اینم صبح گفتن دیگه اینو درست کن بعدم مادرشوهرم سرطان داره دیگه غذا نمیتونه بخوره درست گفت دمی بپز بخورم

منم تو عقد پاشدم خونه مادرشوهر اش بپزم خاله های شوهرمن بودم.منتظر ناهار ک من اشم بپزه .موقع نمک ریخت ...

به خدا همینه هروقت خونه یکی میخای آشپزی کنی و هروقت مهمون میخاد بیاد یعنی ها همچین همه چی دست به دست هم میده آدم کنف بشع

وای بچه ها خداروشکر فقط روی غذا خوش نمک شده بود خوب بود خیالم راحت شد من نمیدونم چرا هر وقت خواهر شوهرمم هست اینجوری همیشه استرس میگیرم خراب کنم 

مرسی از راهنمایی هاتون ❤️

به خدا همینه هروقت خونه یکی میخای آشپزی کنی و هروقت مهمون میخاد بیاد یعنی ها همچین همه چی دست به دست ...

من خونه خودم اشپزی کنم خوبه.خونه کسی دیگ همیشه خراب کاری میشه

پزشک دهکده ام😇