2777
2789

فهمیدی به من هم بگو.  تو بارداری دومم حسابی چاق شدم و شکمم افتضاح بزرگ شد.  بچم ۴و۳۰۰ بود.  دنیا اومد یادگاری شکم بزرگ برامون موند.  الان ۷سال گدشته دیشب شوهرم حسابی خوردم کرد گفت حالم ازت بهم میخورع و کلی حرفای زشت زد که از خودم حالم بد شد گفت بازم هست بگم اونجوری کلا خوردتر میشی.  از نوک پام تا سرم هی ایراد گرفت بدرد نخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فهمیدی به من هم بگو.  تو بارداری دومم حسابی چاق شدم و شکمم افتضاح بزرگ شد.  بچم ۴و۳۰۰ بود. ...

اگر مشکلت فقط چربی شکم هست که میتونی با جراحی های سبک از شرش خلاص بشی تازه چربی رو از شکم میگیرن میزنن به واژن که هم شکم لاغر میشه هم ناحیه تناسلی خوب میشه اینجوری اعتماد به نفست هم میره بالا البته اگر دوست داشته باشی !!!!

اگر مشکلت فقط چربی شکم هست که میتونی با جراحی های سبک از شرش خلاص بشی تازه چربی رو از شکم میگیرن میز ...

اره اینارو میدونم ولی شوهرم اصلا زیر بار نمیره که نمیره چندبارم گفتم کلی اخم کردو غر زد ک تو اطای عمل مرد میاد عمرا بزارم

زمان میگذره ولی من یکی که اصلا حرفاشو فراموش نمیکنم در ظاهرخوبم باهاش ولی وقتی به صورتش نگاه میکنم ی ...

آخ آخ امان از درد دل ما زنا. خدا این مردا رو آفریده واسه عذاب ما. مرد که نه یه موجود پشمالو ی عوضی شهوت پرست.

این مردا نه کسی رو دوست دارن نه عاشقن فقط و فقط شهوت خودشون و میپرستن.

تا وقتی مجردیم و آقا بالا سر نداریم یه مدل عذابمون میدن با هیز بازی و نگاه های کثیفشون.

وقتی هم که ازدواج میکنیم میشن دیو و هرکاری که میلشون باشه میکنن.

دلشون بخاد دوستمون دارن ، دلشون نخواد دوستمون ندارن.

دلشون بخاد خرجمون و میدن دلشون نخاد میزنن تو سرمون.

هر چی به نفعشون باشه انجام میدن

آخ آخ امان از درد دل ما زنا. خدا این مردا رو آفریده واسه عذاب ما. مرد که نه یه موجود پشمالو ی عوضی ش ...

اره دقیقا همینه.  من شوهرم تا زمانی باهام خوبه که باهاش راه بیام یعنی از لحاظ جنسی، خدا نکنه یه روز خسته باشم یا درد داشته باشم از ترسم به روش نیارم چون میشه خونه جهنم.  مجبورم کناربیام. 

دیروز زنگ زده با گوشیم پول بزن به کارت فلانی من اصلا بلد نیستم تا حالا ازین کارا انجام ندادم پایه گوشی هی گفت اینو بزن اونو وارد کن بعد اخرشگفت ریختی گفتم نشدزده ناموفق خداشاهده پا تلفن هرچی فحش بود داد گفت پدر فلانه مادره فلان انقدر ازت بدم میاد حالم ازت بهم میخوره بی عرصه ی دست وپا چلفتی.  بعدم از سرکار اومد انگار نه انگار خاستم بهش بگم گفتم بدتر اون طلبکار میشه😔😔😣

نصف موهام سفید شده از غصه تو این زندگی.  همشمن کوتاه میام همش من هیچی نمیگم.  مردم دیگه. تا چیزی ام بگم میگه بدم بروبهتر پیدا کن.  اره کدوم شوهری ازهمه چی میخره و یه سره دست پر هرروز میاد خونه یا وسیله کل خونه رو تو این گرونی عوض میکنه