2777
2789

نه موافق نیستم 

ربطیم به پخته و عاقل نداره

هرچیزی زمانی داره

حداقل بالای ۲۰

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیر تحت هیچ شرایطی

هرکیم میگه ۱۵ سالمه اندازه زن ۴۰ ساله میفهمم جسارتا حرف مفته

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
منم همین طرز فکرو دارم 

دخترای ماهم همینجورین از شونزده به بعد برا خودشون خانومن از زیر وبم خانه داری و بچه داری سر در میارن 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

عزیزم به عقل نیست

به اینه که ده سال بعد وقتی زندگی روی روال تکرار افتاد وقتی برگرده عقب خاطرات دوره مجردی ش کلا عروسک بازی و درس خوندن نباشه

بگه دوره مجردی خاطرات خوش دارم این کارها رو دوست داشتم انجام  دادم 

هر دوره ای از زندگی به نحو خودش خوشی داره نگید بعد از ازدواج هم ادم میتونه همون کارا رو کنه

بعد از ازدواج مسولیت دارید مسولیت یه زندگی دیگه تک نفره نمیتونی تصمیم بگیری یک دوره از زندگی تون رو کامل کنید بعد وارد دوره ی بعد بشید عجله تون چیه اخه

خونه شوهر قاقالی لی نمیدن بخدا

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋