2777
2789

خیلی چرت و مذخرفه ....دیگ بلاخره همه شوهر میکنن همه زن میگیرن 

ولی بیچاره و بدبخت اونایی ک زیر ۱۹ سال ازدواج میکنن واقعا هیچی جز کار کردن و پخت و پز و بچه داری نمیفهمن .

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون 15 ساله که اندازه ی یه خانم 30 ساله میفهمه قطعا کودکی سختی داشته و عقده همراهش هست که ممکنه بروز بده

پس اینکه توی 15 سالگی اندازه ی یه خانم بالغ میفهمه یه توهمه که بیشتر ویژگی منفیه تا ویژگی مثبت 

متاهل   خدایا شکرت   

۱۵سالگی سن پایینه برای ازدواج اصلا چرا تو اون سن باید درگیر مسائل زناشویی و شوهر داری بشور بپز بشه درسشو بخونه اینده خوبی رو برای خودش رقم بزنه ایشالا سنش که رفت بالاتر عقده خیلی چیزارو نداشته باشه چرا جونی نکردم درسمو نخوندم دنبال کار ی هنری واسه یادگیری و پیشرفت خودم نکردم 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

ازدواج زیر ۲۵ سال اشتباهه برای هم دخترهم پسر  

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
خواهرم13سالش بودازدواج کردالا17سالش هست

به این موضوع افتخار میکنید آیا ؟؟

لابد دو تا بچه هم داخل گهواره تکون میده نه ؟ 

تاسف اوره  

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی

نه اصلا خوب نیست.

کلا مقایسه ی درستی انجام ندادید

۱۵ سال یک بچست باید بچگیشو بکنه شما میدونی اوناییکه توی سن کم ازدواج میکنن چقدر اسیب میبینن و چقدر میتونن برای خود و خانواده و جامعشون مضر باشن.

آخه این سن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️باورم نمیشه 

بنظر من از‌دواج ۳۰-۳۱ سال به بالا 

خواهرم13سالش بودازدواج کردالا17سالش هست

خواهرت همسن خواهر منه😑😐

اون وقت خواهر بدبخت من یه داداش مجازی داشت مامانم چتاشونو خوند پارش کرد! 

میگه باید شاغل بشی بعد بفکر اینا باشی 

در حالی که خواهر من اصن تو فکر ازدواج و اینا نیس فقط چون حوصلش سر میرفت میرفت سراغراینکارا😐💔