2777
2789
عنوان

تجربه هردو زایمان طبیعی و سزارین

950 بازدید | 18 پست

دوستانی که هر دو زایمان طبیعی و سزارین رو تجربه کردن ؟

کدوم نوع زایمان بهتره ؟چرا ؟ 

لطفا دوستانی که فقط سزارین کردن نظر ندن !

🤐

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

طبیعی بهتره من فقط سزارین شدم بدنم نابود شده 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تاپیک جامع طبیعی بعد از سزارین. 

اونجا حتما کاربر های زیادی میبینی

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      

مامانم ۴ تا طبیعی زایید یه سزارین ولی نظرش رو طبیعیه

چهارتای اول که طبیعی بود نه شکم داشت نه هیچی ولی سز که کرد شکمش موند

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

مچکرم چون میدونم سزارینی ها همه حرفشون همینه !

البته بگم من بیچاره درد طبیعی کشدم ولی خوب بچه درشت بود به دنیا نیومد 🤪

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
مامانم ۴ تا طبیعی زایید یه سزارین ولی نظرش رو طبیعیه چهارتای اول که طبیعی بود نه شکم داشت نه هیچی و ...

طبیعی زایمان اول و دوم یکم سخت اگه فاصله کمی باشه که خیلییی آسونه ،بچه سومم مث ماهی میاد بیرون 😂 در پی یک زایمان طبیعی کل استخونات به درد میاد هیچ ،جای حساست برش میخوره از داخل و بیرون (تا نزدیک مقعد پرش خواهی خورد )بعد از زایمان درد بخیه رو داری ممکنه بخیه ها ۱۵روز به بالا بمونن و جذب نشن  !از عوارض زایمان طبیعی شلی عضله های واژن و مقعد میتونم بگم !

زن های قدیم از لحاظ جسمی هم قوی تر بودن و سلامت بدنی و قدرت بدنی واسه زایمان طبیعی خیلی مهمه 

البته بگم من بیچاره درد طبیعی کشدم ولی خوب بچه درشت بود به دنیا نیومد 🤪

وقتی به سزارینی ها اینو میگم !دقیقا میگن درد طبیعی کشیدم !

در صورتی که درد اصلی نکشیدن 

چون بچه ای که بیاد کانال زایمان دیگه نمیشه سزارین کرد !

طبیعی زایمان اول و دوم یکم سخت اگه فاصله کمی باشه که خیلییی آسونه ،بچه سومم مث ماهی میاد بیرون 😂 در ...

من سه بار طبیعی زایمان کردم 

اگر سوالی داری ، بتونم بهت جواب میدم 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      
وقتی به سزارینی ها اینو میگم !دقیقا میگن درد طبیعی کشیدم ! در صورتی که درد اصلی نکشیدن  چون ب ...

من کیسه آبم پاره شد روز جمعه بود ۸ ساعت درد کشیدم دکتر نبود اخرش بچه پی پی کرد تو شکمم خون دفع میکردم اورژانسی بردنم سزارین زایمان اول درد طبیعی رو میذارن بکشی یا به دنیا میاد یا اگه نیومد میبرن سزارین 

من هم زایمان طبیعی داشتم هم سزارین.

یکی از یکی بدتر

نمیتونم بگم کدوم بهتر بود.

طبیعی که دقیقا یه شکنجه کامله، احساس میکنی مهره های کمرت یکی یکی از هم در میاد.

سزارین هم بعدش شکنجه است

من هم زایمان طبیعی داشتم هم سزارین. یکی از یکی بدتر نمیتونم بگم کدوم بهتر بود. طبیعی که دقیقا یه ...

دقیقا من زایمان اولم طبیعی بود زجرررر کشیدم 

الانم خیلی نگرانم چون میخوام اختیاری سزارین کنم چون پوستم حساس به بخیه 

درد طبیعی واقعا وحشتناک بود از تصورشم گریم میگیره