2777
2789
عنوان

اختلالی که تو عصبانیت میل به کشتن داری و از خودزنی لذت می‌بری چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الان خیلی چیزام درست شده اخه  اگر تلاش کنم به احتمال اینم درست شه  ولی خب اگر نشد نها ...

اره باید رو خودت خیلی کار کنی

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اره باید رو خودت خیلی کار کنی

هیج وقت فکر نمیکردم مشکلم جدی باشه

یا چیزایی که پیش اومد بخاطر شرایط بدم بوده ولی خب الان که به اون دوران نگاه میکنم واکنش هام چندان عادی نبوده

میشه برای پزشک شدنم دعا کنی و یه صلوات بفرستی...لیاقتش رو دارم  
هیج وقت فکر نمیکردم مشکلم جدی باشه یا چیزایی که پیش اومد بخاطر شرایط بدم بوده ولی خب الان که به اون ...

میفهمم منم یه مشکلات رفتاری ای دارم که تازه بهشون دقیق شدم مبخوام دو سه روز دیگه برم پیش مشاور و راستش امیدآخرمه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
میفهمم منم یه مشکلات رفتاری ای دارم که تازه بهشون دقیق شدم مبخوام دو سه روز دیگه برم پیش مشاور و راس ...

امیدارم توهم خوب بشی گلم من که دیگه خستم از تلاش ولی خب باید انجامش بدم

برو حتما ی تست بی دی اس ام بده درصدای مازوخیسم و سادیسمتو بفهمی

رفتم خوندم عزیزم داشتم یه همچین چیزایی ولی فکر میکنم یه بخش موضعی از اختلال من رو داشت راستش من خیلی تو مورد رابطه جنسی افکار خاص نداشتم شاید درصدای خفیف در حد بسته شدن دست با طناب و اینا ولی خب خیلی خیلی خفیف بودن ولی خب برایداحتیاط یه تست میدم گلم ممنون

شما هیچ مشکلی نداری وقتی ذهن خیال پرداز داری داستان سرای قهاری هستی

شکر که شما اصلا با همچین چیزایی لازم نشده آشنا بشید که حرف های من بنظرتون داستان باشه

شکر که شما اصلا با همچین چیزایی لازم نشده آشنا بشید که حرف های من بنظرتون داستان باشه

۱۰ ساله دارم روانشناسی میخونم

۱۰۰ ساعت شیفت بیمارستان اعصاب بودم..

نباز به اشنایی نیست..شرایط حیلی بدتر ازینام هست که نیاز نیست تجربه کنی میبنه ادم در مرور زمان..

پکیجی که تعریف کردی گپ زیادی داره

ضمنا:: من گفتم شما ذهن خیال پرداز داری..:یعنی شاید درصدی از چیزی که میگی واقعیت باشه بقیه اش ساحتخ پرداحته ذهنته.

💕