2777
2789
عنوان

اختلالی که تو عصبانیت میل به کشتن داری و از خودزنی لذت می‌بری چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 44 پست

با تلفن ۱۲۳ تماس بگیرید اورژانس اجتماعی هستش هم تلفنی مشاوره رایگان میدن هم حضوری.

خیلی از ناراحتی های اعصاب ریشه در مشکلات کودکی داره اینطور که شما تعریف کردید کودکی سختی داشتید و نیاز به مشاوره دارید قطعاً.

کتاب زندگی عاقلانه آلبرت الیس رو دانلود کنید صوتی هست گوش کنید

کاربر آقا 
۱۰ ساله دارم روانشناسی میخونم ۱۰۰ ساعت شیفت بیمارستان اعصاب بودم.. نباز به اشنایی نیست..شرایط حیلی ...

من بیشترین چیزی که تو خودم حس میکنم یه سردرگمی زیاد توی خودمه که فکر میکنم یه حس توخالی بودن دارم مثل اینکه باید حتما موافقت دیگران باهام باشه وگرنه من توی زندانم 

این زندان رو خیلی حس میکنم ولی بخاطر چی نمیدونم همین که حس میکنم اگر خانوادم سد راهم باشن باید بکشمشون تا نباشن یجورایی یه همچین چیزیه شایدم بزرگتره نمیدونم

خیال پردازی بیشتر راجب داستان های ترسناک و کتک خوردن گفتم 

یمدت راجب اینکه مثلا کی کی رو بکشه می‌نوشتم ولی خب شخصیت داستان کسی بود که به کشتن علاقه داشت 

و خب بهشون علاقه داشتم 

ولی خب اولین چیزی که از علائم آشکار شد خودزنی بود 

و وقتی درد و حس میکردم و خونریزی میومد حس خوبی داشتم نمیدونم این چه خیال پردازی ایه که من اقدام به خودکشی کروم 

ولی خب تو دورانی که اون مشکلاتی که داشتم رو گفتم این چیزا بودن کم کم گذشت خیلی همه چی بهتر شد هم خودم تونستم خودم رو عوض کنم هم شرایط محیطی کمی بهتر شد

هنور نمیفهمم چرا گفتید داستان نویس قهاریم ولی چیزایی کل اینجا گفتم نصف بیشترش رو تو تاپیکم هم نوشتم 

دیگه نمیدونم کدوم داستان نویسی هیج کدوم این کارا رو میکنه

شاید هم حق با شماست و همه ی این چیزا طبیعیه و من فقط دارم بزرگش میکنم 

اگر اینطوره که خیلی خوبه من الکی خودم رو اذیت نکنم

چون از نگرانی زیاد تا الان بیدار موندم

میشه برای پزشک شدنم دعا کنی و یه صلوات بفرستی...لیاقتش رو دارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تلفن ۱۲۳ تماس بگیرید اورژانس اجتماعی هستش هم تلفنی مشاوره رایگان میدن هم حضوری. خیلی از ناراحتی ...

مممنونم عزیزم کمک بزرگی کردید

۱۰ ساله دارم روانشناسی میخونم ۱۰۰ ساعت شیفت بیمارستان اعصاب بودم.. نباز به اشنایی نیست..شرایط حیلی ...

البته اکر منظور از ساخته پرداخته ذهنم 

یه چیزی که خود مغزم ساخته و من متوجه نیستم بعید میدونم چون اکثرش صحتش دو سعی کردم تایید کنم و چیزای کمی بودن که بعد خودم فهمیدم چیا بودن

من بیشترین چیزی که تو خودم حس میکنم یه سردرگمی زیاد توی خودمه که فکر میکنم یه حس توخالی بودن دارم مث ...

منم مثل توهم میخوام یکاری کنم یکی تاییدم کنه خیلی حالم بهتره اصلا تنهایی نمیتونم کاری کنم هول میشم،خیلی رفتارات مثله منه غیر از اون قسمت خونو ادم کشتن ،ولی منم عصبی میشم حتی سرمو زدم ب دیوار یا مشتمو واینکه طرفو بزنم دلم خنک میشه ،تاپیکمو بخون الان چون ابجیم با دوستشه گفتم یا من یا اون و اون قیده دوستشو نزد ،منظورم اینه نمیتونم ببینم کسی جای من بیاد عین خودتم سریع یکی باهام مهربون بشه همه چیو میگم ،۲۶سالمه منم بجگیم نسبتا سخت بود کتک خوردم ولی اشتباه از خودم بوده،خواستم باهات احساس همدردی کنم بعضی جاها ک نوشتی انگار خودم نوشتم ،واقعا خودمم تعجب کردم 🌹💙

من بیشترین چیزی که تو خودم حس میکنم یه سردرگمی زیاد توی خودمه که فکر میکنم یه حس توخالی بودن دارم مث ...

عزیزم به طب اسلامی مراجعه کن 

درمانش خیلی ساده اس به سبک زندگیت بر میگرده

مثلا فک کنم جثه لاغر داشته باشی و زیر چشمات سیاه باشه

غلبه خون داری باید خونتو رقیق کنی 

عناب بخور الان فصلشه 

نگران نباش خوب میشی

منم مثل توهم میخوام یکاری کنم یکی تاییدم کنه خیلی حالم بهتره اصلا تنهایی نمیتونم کاری کنم هول میشم،خ ...

نمیدونم بگم از اینکه مثل منی خوشحالم یا ناراحت ولی خب میدونم با این حال خیلی قدی هستیم و میتونیم از این شرایط یا دربیایم یا به حدی برسیم که بتونیم کنترلش کنیم🙂❤

عزیزم به طب اسلامی مراجعه کن  درمانش خیلی ساده اس به سبک زندگیت بر میگرده مثلا فک کنم جثه لاغ ...

لاغرم و زیر چشام یکم سیاهه درست گفتی عزیزم حق با شماست امتحانش میکنم ممنون💋

منم همینجوری‌ام خیلییی بده خیلیییی بد

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

سلام عزیزان

امیدوارم حال دلتون خوب باشه

گاهی وقت ها شرایط زندگی جوری سخت میشه که احساس می کنیم تو یه بن بست گیر کردیم. به خاطر همین ممکن برای تسکین رنج هامون به کارهایی روی بیاریم که برای خیلی ها قابل درک نباشه مثلا خودزنی. شاید حتی برای خودمون هم سوال باشه که چرا چنین کارهایی انجام می دیم.

من دانشجوی روانشناسی بالینی دانشگاه شهید بهشتی ام و دارم روی این موضوع کار می کنم تا بتونم با فهمیدن دلیل این رفتار ها کمکی هرچند کوچک کنم تا دیگران بهتر این رفتارها را درک و کمتر قضاوت کنند و قدمی برای تسکین رنج چنین افرادی بردارم.

ممنون میشم شما هم در این کار کمکم کنید. لطفا اگر در شش ماه گذشته به هر دلیلی خودزنی کردید و بالای 18 سال دارید روی لینک پرسشنامه کلیک و آن را تکمیل کنید. این کار حدودا 15 دقیقه از وقت شما را می گیرد اما کمک بسیار ارزشمندی به ما و همه ی کسانی که از این رفتارها رنج می برند خواهد کرد.

هیچ گونه اطلاعات شخصی از شما دریافت نخواهد شد. 

همچنین به پاس قدردانی از همکاری شما در صورت تمایل پکیج مدیریت استرس و نتایج پژوهش برایتان ایمیل خواهد شد.  

https://survey.porsline.ir/s/VfI1MAA