2777
2789
عنوان

کیا ژل لب زدن لطفا بیاین

257 بازدید | 22 پست

دوستان میخوام ی سی سی ژل لب بزنم 

رفتم دکلره گفت نورانیس میزنم ۵۵۰ هر سیسی 

ژل تک سی سی نیست و فک کنم ده سی سی میخرن گفت کره ای و فلان وبهمان

اخر خرداد هم مراسم داریم بنظرتون یک سی سی معلوم میشه ؟واینکه چقد طول میکشه ورم ودردش بره 

من تازه زدم بله ۱ سیسی مشخصه و ۱ هفته طول میکشه خوب خوب شه

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک سی سی خیلی طبیعی میشه،بستگی به فرم و حجم لبت داره،خیلی از دکترا هم میگن ژل زیر ۲۵۰۰ نزنین

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
خیلی نمیخوام قلمبه بشه لبام یکم حجم بگیره فقط چقد موند براتون  وچند شد هرینش

الان که خوبه راضیم شد ۸۵۰

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹
تهرانی؟کجا رفتی مارک ژلش چی بود درد داشت زدنی و همچنین بعدش

نه اصفهانم

چرااینقد قیمتش کمه،،شک برانگیزه صورت حساسه مراقب باش

والا من تهرانم سمت نواب اینم دکتر پوست ومو رفتم اونجا دیدم یکم بالاتر از سینما کارونه روبروی داروخونه هلند کسی رفته اونجا؟

عزیزم درد داشت استرس دارم میترسم😬شوهرمم ن راضیه و نه ناراضی میگه خودت میدونی  خیلی دوس دارم یک ...

من ۲ بار زدم بار اول درد نداشت بار دوم از درد اشکام میومد