2777
2789
عنوان

کیا ژل لب زدن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 22 پست
ن کلینیک زیبایی و دکتر مجتبی ادیب نژاد تویخیابون رودکی تهرانه

ببین عزیزم خواهر من پزشک زیباییه فقط اینو بهت بگم ژل کره ای قیمت خریدش بیشتره و برای این چیزا دنبال ارزونی نباش و ریسک نکن بعدا باید بری انزیم بزنی از بین ببریش و نکته ی بعد هم اینه که واسه مراسمتون زمانت کمه و مشخص میشه و به قول معروف جا نیافتاده و زیبا نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زدم عزیزم

چون لب پایینم خیلی پر بود فقط نیم سی سی لب بالامو زدم

۴ روز طول کشید تا ورمش بره

ب شدت راضیم

مارک پرفکتا

نیم سی سی شد ۲تومن

حیلی درد داشت

خیلیییی

داشتم‌گریه میکردم دیگ

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
یعنی دوهفته بعدش ترمیم داره و باید بزنیم؟وای خدا چشمم ترسید😱😨😬

نه ترمیم نه من ۱ سال پیش زدم

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹
چقد گرون😢

عزیزم توام نرو هرجایی و هرمارکی

اونی ک شما میگی ۱۰سی سی میخرن فله ای ه

فله ای ها اصلا خوب نیستن

مارک نورامیس مامانم ۴ سال پیش زد ۲تومن نمیدونم این دکتره چطور میده۵۵۰

اگ بخای عکس لبمو میذارم واست

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
پس من جیکار کنم😔😔فک کنم پشیمون شدم

عزیزم ی جای خوب و مطمعن برو

بیشتر نمیتونی هزینه کنی؟

چیز بد اصلا نزن وگرنه عفونت میکنه گوله میشه و هزار داستان دیگ...